fbpx

O aplicație utilă pentru conducătorii auto

Cu vreun an în urmă mergeam spre București. Uitasem să alimentez la plecare și m-am trezit cu becul clipind în mijlocul pustietății. M-am uitat pe Google Maps sperând că voi găsi o benzinărie în apropiere, dar rezultatele nu erau prea încurajatoare. Pe Igo la fel. Am mers cu viteză constantă sperând să mă țină carburantul. Din fericire m-a ținut 59 de kilometri, adică fix până la un Lukoil,  de unde am alimentat de parcă motorina era gratis, nu la un preț care te face să leșini lângă pompă.

Pe lângă faptul că acum plec mereu la drum cu plinul făcut, mi-am dat seama că mi-ar fi prins bine o aplicație dedicată pentru telefon, care să îmi zică unde găsesc cea mai apropiată benzinărie, vulcanizare, spălătorie sau cel mai apropiat service. Din astea utile pentru șoferi. Tocmai de aia îmi place aplicația lansată de auto.ro, atât pentru Android cât și pentru iPhone. Pe lângă facilitățile de mai sus utilizatorii pot adăuga locații noi pe hartă, o chestie foarte utilă, iar dacă vor neapărat pot chiar să posteze anunțuri de vânzare direct pe site.

Presimt totuși că majoritatea vor descărca aplicația mai ales pentru a găsi benzinările, vulcanizările și service-urile auto, atunci când au probleme cu mașina și sunt la mama naibii. Nu am apucat să o testez pe drum, în oraș oferă destule informații relevante. Dacă va avea un număr mare de utilizatori care vor completa zonele lipsă, adică vom găsi puncte de interes peste tot, s-ar putea ca aplicația lor să devină indispensabilă pt șoferii pasionați de tehnologie.

Oricum, eu nu știu altă aplicație pentru România care să ofere informațiile astea pe mobil, voi știți?

Recomandă

6 Comentarii

  1. eu cand plec la drum fac plinul; intre un sfert si jumate incep deja sa caut un petrom, ca doar de acolo alimentez..eu zic ca aproape 150 km is suficienti pentru a gasi o benzinarie

  2. Pai cu o statie(CB)rezolvi pb!La citi de multi utilizatori sint in trafic, iti ofera cineva informatia care te intereseaza, te tracteaza dc e cazul. Mai grav e cind iti sparge masina si ti-o fura, asta pt ca am fot cascata si am uitat-o pe bancheta din spate la vedere!;) Dar am remediat si acest aspect-folie pe geamuri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *