fbpx

1. Un nou pas in razboiul Bing vs  Google. E oficial, s-a realizat o alianta intre Microsoft si Yahoo. Timp de 10 ani Yahoo va folosi in cautarile sale algoritmul utilizat de Bing. In plus Yahoo se va ocupa de vanzarile de publicitate prin intermediul motoarelor de cautare pentru ambele companii. Bing are de castigat enorm, deoarece informatiile detinute de Yahoo vor fi incorporate in cautarile proprii. O miscare strategica foarte desteapta, in lupta impotriva dominatiei Google.

2. Twiter, motor de cautare in timp real. Ati vazut noua interfata Twitter? Arata mai mult ca oricand ca un motor de cautare. Twitter are toate sansele sa devina un motor de cautare in timp real deoarece dispune de o baza uriasa de informatii recente. Oricum, trend topics nu mai erau de mult relevante pentru utilizatori.

Twitter -motor de cautare

3. Yahoo isi face retea sociala de microblogging. O veste mai putin importanta e lansarea oficiala in Spania/Portugalia a Yahoo Meme, un serviciu de microblogging extins, care permite partajarea de text, linkuri, muzica, video si foto. Deocamdata e in beta, totusi Twitter, ai grija.

3 Comentarii

  1. Se pare ca retelele social media se transforma intr-o paltforma mai comerciala 🙂 timpul va hotara daca a fost sau nu o miscre buna.

Lasă un comentariu