fbpx

Utilizatorii Yahoo Mail pot trimite atasamente de maxim 100 MB in email cu ajutorul aplicatiei Drop.io. Daca Yahoo Mail ar renunta la POP3 contra cost si ar rezolva problema spamului ar avea mai multe sanse in batalia cu Gmail.

Cumpărătorii online sunt influenţaţi de necunoscuţi în decizia de achiziţie . E interesant ca parerea unui internaut poate influenta mai mult decat ce zic prietenii. Poate asa vom vedea pe bloguri mai multe campanii cu reviewuri la produse.

10 extensii Firefox utile pentru studenti. Vreo 3 le folosesc si eu, dar toate 10 sunt utile.

Facebook introduce @mentions in updateuri pentru status (similar cu @reply pe Twitter). Facebook incearca sa copie toate elementele de succes ale retelelor sociale, mai ales Twitter, in incercarea de a castiga teren.

In Anglia T-Mobile+Orange vor fuziona in 2010, ajungand la 27 milioane utilizatori impreuna ( aproape jumatate din populatia Angliei). Mie imi miroase a monopol.

5 Comentarii

  1. Dar eu nu folosesc YPops. Eu folosesc doar Mozilla Thunderbird, atat, fara nimic altceva in plus. Eu stiu ca POP3-ul e gratis la Yahoo! Insa parca imi amintesc dintr-un articol citit cum ca mail-urile de pe .com nu au POP3 free. Eu am pe .de, e posibil asta sa faca diferenta.

Lasă un comentariu