fbpx

ANC acorda primele premii pe 2009 in cadrul concursului “cel mai bun spammer din online-ul dot ro:

S.C. Schuller Eh Klar S.R.L. şi S.C. Karpaten Turism S.R.L. au fost amendate cu suma de 1.000, respectiv 5.000 de lei pentru efectuarea de comunicări comerciale nesolicitate“, in timp ce alte sase companii au refuzat sa transmita catre ANC informatii despre astfel de acuzatii: “S.C. Prestige Car Imports S.R.L. cu amendă în valoare de 10.000 lei, S.C. Altfel S.R.L. cu amendă în valoare de 5.000 lei, S.C. ALL Educational S.A cu amendă în valoare de 5.000 lei, S.C. Finit Consult & Management S.R.L. cu amendă de 5.000 lei, S.C. Neoti Impex Com Prod S.R.L. cu 5.000 de lei şi S.C. Evolva Telecom S.R.L. cu 5.000 de lei.

Via Ionut.

Ce pot spune: Yes yes yes yes…. As vrea sa vad cat mai multe amenzi acordate, iar amenzile sa fie cat mai mari. Poate asa se vor invata minte toti spammeri, iar atunci cand le voi trimite un mail de dezabonare ( inutil, desigur ), vor raspunde cerandu-si scuze, in loc sa imi trimita de doua ori mai mult spam. Burn in hell.

1 Comentariu

  1. Pe o parte ma bucur sa vad ca se dau amenzi, dar cand vad numarul amenzilor imi trece imediat bucuria, tinand cont ca se trimit probabil mii de spam-uri pe zi in Romania.

Lasă un comentariu