fbpx

Patinoarul Gepex, Bacau

Pentru închirierea patinelor se plătește 10 lei, pentru accesul la patinoar încă 10 lei. Dacă aveți patine proprii vă recomand să veniți cu ele, cele de închiriat sunt deja uzate.

Program patinoar Gepex Bacău:
Luni – Vineri – 10:00 – 23:30
Sambata – Duminica – 10:00 – 23:30

Patinoarul Gepex face parte din complexul Gepex Park din Bacău, unde pe lângă patinaj se pot practica și alte sporturi: fotbal pe terenuri acoperite, tenis de masă, jocuri pe consola Wii, masa de foosball, masa de air-hockey, simulatoare auto, waveboard, role, trikke, trambulină pentru copii, badminton, tir cu arcul.

Am trecut pe acolo zilele trecute. Pentru închirierea patinelor se plătește 10 lei, pentru accesul la patinoar încă 10 lei. Dacă aveți patine proprii vă recomand să veniți cu ele, cele de închiriat sunt deja uzate și dacă vă strâng patinele sigur e din această cauză, cel puțin cele pe care le-am avut eu mi s-au părut deformate.
de
De reținut că după 8 seara nu se plătește închiriatul patinelor, ci doar accesul la patinoar. Dacă vreți să ieșiți mai ieftin e ok, dar așteptați-vă la cozi. La șase seara când am mers noi nu am așteptat deloc pentru a intra, la 8:30 când am plecat erau cel puțin 50 de persoane la coadă.

Patinoarul e suficient de mare și e frecventat mai ales de tineri, media de vârstă e undeva pe la 25 de ani cred. Lângă patinoar se află și un fastfood de unde puteți cumpăra sandvisuri, sucuri sau băuturi calde. Evitați vinul fiert, e jalnic. Ciocolata caldă era acceptabilă.

Cred că după 8 seara patinoarul e foarte aglomerat, deci v-aș recomanda să mergeți mai degrabă dacă vreți să patinați în voie.

Fotografii Patinoar Gepex Bacău

Localizare pe hartă:

Recomandă

7 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *