fbpx

Ca în fiecare an, pe SantaTracker puteți urmări traseul lui Moș Crăciun pe 24 decembrie. Noutatea este că anul ăsta cei de la Google lansează pe site zilnic jocuri noi cu tematică de sărbători, și au o aplicație dedicată cu jocurile. Jocurile prind mult, mai ales la copii.

Jucați jocuri cu elfi cu jetpackuri, cu acadele buclucașe, cu sănii lansate de rachete și cu Google Cardboard. De pe 24 decembrie, urmați-l pe Moș Crăciun în călătoria lui în jurul lumii.

Să nu uităm de site-ul oficial NORAD, organizația care a pornit toată nebunia cu urmărirea lui Moș Crăciun. Istoricul complet aici.

The program began on December 24, 1955, when a Sears department store placed an advertisement in a Colorado Springs newspaper which told children that they could telephone Santa Claus and included a number for them to call. However, the telephone number printed was misprinted and calls instead came through to Colorado Springs’ Continental Air Defense Command (CONAD) Center. Colonel Harry Shoup, who was on duty that night, told his staff to give all children who called in a “current location” for Santa Claus. A tradition began which continued when the North American Aerospace Defense Command (NORAD) replaced CONAD in 1958.

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
0 comentarii. Tu ce părere ai?
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Lasă un comentariux
()
x