fbpx

Pentru pasionații de bere recomand Beer O’Clock în București

Beer O'Clock e un local intim și cochet situat în centrul vechi al Bucureștiului. Meniul principal constă în bere, cât mai multă bere. Și nu mă refer la berile astea comerciale pe care le știm cu toții, ci la beri cu nume ciudate...

Website: www.beeroclock.ro

Beer O’Clock e un local intim și cochet situat în centrul vechi al Bucureștiului. Recunosc, nu au doar bere acolo, poți servi și un suc sau o cafea, dar meniul principal constă în bere, cât mai multă bere. Și nu mă refer la berile astea comerciale pe care le știm cu toții, ci la beri cu nume ciudate și arome îmbietoare, care parcă merg în suflet, nu în stomac. Weismainer, Engel Aloisius, Leikeim Steinbier, Maisels Weisse Original sună tentant? Aruncă o privire pe meniu sau și mai bine, du-te acolo și descoperă-le chiar tu.

Mi-a plăcut servirea, cum te servesc chelenerii sau chiar patronul pe gustul tău, după ce le spui ce îți place: mai dulce, mai amăruie, mai tare, mai slabă. Mi-a plăcut și localul, intim, relaxant, unde ai impresia că toată lumea cunoaște pe toată lumea, de fapt poate chiar așa e.

Beer O’Clock e atât pentru cunoscători cât și pentru cei care vor să descopere berea într-o altă manieră față de cea cunoscută. Prețuri ok, de la 8 lei până la 25, în funcție de alegerea făcută.

Poze Beer O’Clock București

Recomandă

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *