fbpx

Peruci pentru pisici

Te-ai plictisit de mata ta? In fiecare zi vine si miauna pe langa tine, cu aceesi blanita pe ea, ca si ieri, si alaltaieri? Sau a inceput sa ramana fara par pe ea? E timpul sa iei masuri!
Dar ce ai putea sa ii faci, ca sa ii schimbi look-ul? Nu dispera, exista o solutie!
Ii poti cumpara o peruca, conceputa exact pentru ea! Si va arata cam in felul urmator:

Peruca pisica

Nu este ea adorabila, cu acea privire dragalasa, cu look-ul glamour, gen Marilyn Monroe?!? :mrgreen:

Ok, e clar ca pe zi ce trece, lumea o ia din ce in ce mai razna. Cine naiba s-ar mai fi gandit la asa ceva? Conform Gizmodo, tot japonezi. E clar ca au avansat prea mult, daca fac peruci si pentru pisici.
Perucile vin in toate culorile si modelele! Si nu costa decat 50 de dolari! 🙄
Si cand ma gandesc ca de bani astia, chinezii pot pregati o groaza de carnita in restaurantele lor. Nu conteaza de care, nu? :mrgreen:

Recomandă

2 Comentarii

  1. […] Peruci pentru pisici Te-ai plictisit de mata ta? In fiecare zi vine si miauna pe langa tine, cu aceesi blanita pe ea, ca si ieri, si alaltaieri? Sau a inceput sa ramana fara par pe ea? E timpul sa iei masuri! Dar ce ai putea sa ii faci, ca sa ii schimbi look-ul? Nu dispera, exista o solutie! Ii poti cumpara o peruca, conceputa exact pentru ea! 0 puncte comenteaza! . de mariussescu la: 08/01/2008 13:29:14 modifica . semnaleaza […]

  2. […] Peruci pentru pisici | Marius Sescu Te-ai plictisit de mata ta? In fiecare zi vine si miauna pe langa tine, cu aceesi blanita pe ea, ca si ieri, si alaltaieri? Sau a inceput sa ramana fara par pe […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *