fbpx

Pomelnice.ro


Vrei Sa faci un pomelnic? Nu ai timp sa te deplasezi? Nici o problema!
Te rezolva www.pomelnice.ro 😆

Preturi:

Pomelnic la o manastire: 15 USD

Pomelnic la 3 manastiri: 35 USD

Pomelnic la 5 manastiri: 54 USD

Prin acest proiect, misiunea noastra este sa ajutam romanii de peste tot sa fie mai aproape de Sfintele Manastiri din Nordul Moldovei pentru a gasi puterea si a-si intari credinta stramoseasca ce da bucuria si rostul de a trai.
Cum stii ca pomelnicele au ajuns intr-adevar in manastirile solicitate de tine?
Pomelnicele tale vor ajunge la noi prin e-mail. Noi le vom printa si le vom duce la manastiri pentru citire. Acolo, in fata manastirii vom fotografia fiecare pomelnic al tau, cat mai in detaliu, pentru a se distinge si iti vom trimite fotografia in emailul tau. Apoi vom fotografia si locul unde am depus pomelnicul.

Deci sunt incredibili baieti astia! Oare cati clienti au avut, ca acum cica au inchis site-ul din cauza ca actiunea lor a fost tratata cu dispret, ironie si unele persoane formatoare de opinie care nu au vorbit niciodata cu ei si i-au atacat prin declaratii in ziar ca fiind “escroci”!
Apropo, ei asteapta parerea ta sincera despre acest proiect la adresa rugaciune@pomelnice.ro
Deci, care este parerea ta? 🙄
Via Oaki

Recomandă

5 Comentarii

 1. parerea mea sincera e ca … e o mare escrocherie!
  daca imi pot dovedi ca intr-adevar acea hartie printata e si citita in acele manastiri…. poate ca ma induplec sa le dau 15-35-54 USD(oare leii nu mai au valoare? )
  au fost catalogati drept escroci??? mare minune dumnezeiasca! oare cum au putut bietii romani sa faca asa ceva???
  nu-s destul de jecmaniti si asa? mai trebuie si de asa-zisii slujitori ai bisericii???
  MARE TI-E GRADINA , DOAMNE ❗ ❗ ❗

  • carmen ai mare dreptate nu mai stiu cum sa ne jefuiasca nu mai taie gentile in tranvai dar incearca sa insele “legal” nu gasim pe paginile de internet ale sf biserici asa ceva de ce se inscrie o persoana cu asemenea anunturi?

 2. oare este o afacere si sfanta rugaciune?oamenii se roaga sa scape de neajunsuri ,boli ,suparari si altele .un bine nu se face cu bani multi.am fost la o sf biserica unde nici in cutia milei nu primea bani .sa facem o rugaciune si sa lacrimam singuri in fata sfintelor icoane ca ne este de mare ajutor.dumnezeu sa ne ajute cu ganduri bune si cu pace.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *