fbpx

Switter e un serviciu misto pentru ca iti ofera posibilitatea asta in Romania. Sa spunem ca nu ai internet mobil pe telefon (sau nu ai acoperire) dar vrei sa trimiti/primesti mesaje pe Twitter. Iti faci cont pe Switter, permiti aplicatiei accesul la contul de Twitter si trimiti updateurile prin SMS la 0746148148 sau la 1800, punand inaintea fiecarui mesaj TW.

In cazul in care ai un abonament cu sms-uri incluse (pe Orange de ex eu am 500 mesaje) nu platesti nimic in plus. Serviciul vad ca functioneaza in timp real. In plus, aplicatia e romaneasca.

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
4 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
alleks
21 noiembrie 2009 19:46

Văd că reţeaua în care trimiţi mesajele este Orange (074…). Dar spune că 1800 e valabil în ro. Dacă trimiţi mesaje din altă reţea, te taxează? Sau ai încercat numai în Orange?

trackback

[…] Nu cred ca e o facilitate revolutionara, dar e un pas in plus pentru Facebook in planul lor de crestere a retelei. As spune ca astept sa apara si primele SIM-uri cu Twitter incorporat, doar ca la Twitter lucrurile sunt mult mai simple, de ex poti sa postezi tweeturi prin SMS folosind Switter. […]

Diana
Diana
24 noiembrie 2020 12:17

Buna ziua. Nu pot accesa situl Switter.

Oare de ce

4
0
Lasă un comentariux
()
x