fbpx

Cum ziceam, am fost aseară la Desperados party, ediția de Iași, în XS Club. A fost super fain pentru că ne-am adunat mai mulți bloggeri pe la ora 10, a ieșit un fel de petrecere cu bloggerii. Au venit și Paul, Mihaela, Etienne, Iulia, Alex, Radu, Matei, Alex și Mădălina cu perechile sau prieteni lor, așa că în total eram vreo 20. Zvonurile spun că berea Desperados a fost epuizată la petrecerea de aseară, și bloggerii ar avea o contribuție destul de importantă, datorită numărului mare de sticle consumate de fiecare. Nu bag mâna în foc, eu știu că m-am oprit pe la 7 sau 8 beri. Ori eu, ori numărătoarea.

Ce știu sigur e că până să înceapă R.O.A cântarea, pe la 00:30, noi eram deja tatuați cu șopârle, legați cu cătușe și cu suficientă bună dispoziție la bord. Pe la 1:30 clubul era plin ochi, R.O.A  făcea show de zile mari, dar pe la 2 eu m-am retras. A fost mișto, dar nu mai am rezistența de la 18 ani, când săteam până 4 în club apoi dormeam două ore și eram fresh. De fapt și acum parcă mă simt obosit, și vorba aia, am fost la distracție, nu la muncă

Fotografiile de la Desperados party Iași le găsiți mai jos, noutăți despre următoarele petreceri Desperados apar pe pagina lor de Facebook. Se vede din poze cât de tare a fost petrecerea! Cred că vor apare articole și pe restul blogurilor după ce își revin și ceilalți.

[mudslide:picasa,2,mariuss.sescu,5656282269505026897]

Voi până la ce oră rezistați la petreceri? Eu nu am mai prins de mult răsăritul treaz.

10 Comentarii

  1. Pingback: Wild thoughts » Desperados party

  2. Pingback: Din weekend… | Mihaela Anghel

  3. Pingback: After Party Review: Desperados Party @ XS Club Iasi 2011 | Bogdan Alupoaie's Blog

Lasă un comentariu