fbpx

Prea multe retele, prea multe optiuni, prea putin timp.

Ikonect ma invita sa testez o noua optiune, aflata in beta, care ma va ajuta in managementul proiectelor. Google Docs nu e suficient, ar trebui sa incerc si asta?

Din acest moment ai acces la sectiunea Proiecte a site-ului iKonect. Vei vedea link-ul in bara de meniu langa Grupuri. Pentru acest tool de project management ne-am axat pe usurinta introducerii si citirii informatiilor. In aceasta faza nu vei putea adauga useri in proiect, insa iti vei putea crea proiecte si adauga task-uri.

Poate ca o voi incerca, cand voi avea putin timp liber.

Favit.ro se ofera sa imi aduca fluxurile RSS la un loc, pe langa faptul ca vrea sa imi catalogheze informatiile pe care le gasesc pe net: muzica, foto, video, articole. Ba chiar imi recomanda persoane care au aceleasi interese ca si mine. Cool. Ar trebui sa incerc si asta, imediat ce reusesc sa prind cateva clipe libere.

Sa nu uit de Byonik.com, el vrea sa socializam. Imi dau chiar si bani pentru asta, numai sa imi conving prietenii sa intre si ei in retea, sa socializeze, sa adauge clipuri de pe Youtube si poze sexy, daca sunt gagici. Daca voi fi cel mai convingator… castig 1100 lei. Misto, imi voi scoate toti prietenii la terasa de banii astia. Desigur, s-ar putea sa nu am timp, cine stie ce retea mai apare. Dar trebuie sa imi fac timp….

Toate retelele se invart in jurul prietenilor, a socializarii. Vino, prietenii tai sunt aici. Iti poti face prieteni noi, poti discuta cu ei, poti fi cool, poti pune clipuri si poze faine cu tine, le poti trimite si prietenilor. Iti poti organiza documentele, te poti informa mai eficient.

Toate retelele incearca sa adauge optiuni noi, care sa atraga utilizatori. Care e scopul final?

De la atatea reclame si texte tentante ajungi uneori sa nu mai faci deosebirea intre socializarea online si cea din viata reala. In timpul asta prietenii reali sunt la terase, la gratare, se duc la munte si la mare, stau cu burta la soare si cu picioarele in apa. Tu stai in casa si socializezi, incerci sa iti faci prieteni noi. Online!

Onlineul e bun, e util. Poti cunoaste persoane interesante, iti poti face relatii in diverse domenii, dar in final, sa nu uitam ca onlineul e doar o extensie a realitatii, iar scopul socializarii online este de a cunoaste persoane noi, pe care ulterior sa le intalnesti si live, fata in fata. Viata reala e dincolo de monitor, ne asteapta sa o traim!

Lucrurile erau mai simple inainte, cand optiunile erau limitate. Acum avem prea multe retele, prea multe optiuni si prea putin timp liber. No fun.

Apropo – 30 Funny Twitter comics.

Recomandă

Un comentariu

  1. Nu stiu sincer ce e in capul lor. Toti se gandesc ca daca merge la facebook si linkedin, hai ca facem si noi o retea ca merge si la noi. Nu isi dau seama ca pe net nu merge asa cu brand versus brand, mai ales cand concurezi cu un brand international. Si nici macar nu se concentreaza sa promoveze ce pot castiga la ei, ce au ei nou si diferit, cu ce m-ar ajuta sa fiu intr-o retea locala versus nationala. Nu, am trantit retelelele pe net, unele fiind si copii fidele dupa retelele arhicunoscute. Trist…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *