fbpx

Premii tentante de Paşte de la MarketOnline. Fiţi cu ochii pe M-ou.

O veste bună pentru cei pasionaţi de cumpărături online din Iaşi. Sau pentru cei pasionaţi de cadouri. Până anul trecut cei de la magazinul online MarketOnline organizau în Bucureşti o vânătoare de ouă, de fapt M-ouă, cu premii atractive. Anul ăsta ei au extins vânătoarea de ouă, adică M-ouă, şi în Iaşi.

începând de azi până joi pe blogul MarketOnline vor apare o serie de indicii care vă vor ajuta să descoperiţi locaţia unde este ascuns M-oul în Iaşi. Primul care îl descoperă câştigă un Notebook Asus Eee PC. Tentant, aş zice eu!

În plus, dacă deveniţi fanii M-oului pe Facebook puteţi câştiga şi alte premii tentante. Mai multe detalii pe pagina concursului.

Primul indiciu pentru cei care vor să găsească M-oul ascuns în Iaşi a apărut deja:

Indiciu 1, 18.04.2011: De la statuia lui Stefan cel Mare M-Outa coboara agale, La un rond ea se opreste, ratacita ea roseste.

Indiciul 2, 19.04.2011: Pe o cale ea se plimba, a unor frati cu aceeasi limba, Sa coteasca ea ar vrea, dar benzina tre’ sa-si ia!

Indiciul 3, 20.04.2011: Buciumul o cheama iarasi si coteste ea usor, c-o asteapta a ei tovarasi, sa faca cumparaturi de zor!

Indiciul 4, 21.04.2011: Ce cadou sa-i iau lui M-Ou? Un costum sau un tricou? Dar as vrea si eu ceva, sa am in ce ma distra!

Baftă la vânătoare, nu uitaţi să fiţi cu ochii pe concurs pentru a afla primii indiciile. Cine se miscă cel mai repede câştigă şi premiul, şi M-oul!

Recomandă

5 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *