Puiul Antistres

Potrivit reprezentantilor Agricola Bacau, decizia lansarii Puiului Antistres a fost luata in urma unei cercetari de piata realizata in randul consumatorilor. Astfel, rezultatele arata ca 62% dintre consumatori ar prefera sa nu curete, spele si sa transeze carnea, in timp ce 73% au declarat ca etapa de curatare a vasului in care au pregatit mancarea este cea mai strensanta parte a gatitului.
Puiul Antistres de la Avicola este igienizat si comercializat intr-o tavita in care poate fi gatit. Decizia lansarii Puiului Antistres a fost luata in urma unei cercetari de piata realizata de Agricola Bacau in randul consumatorilor. Astfel, rezultatele arata ca 62% dintre consumatori ar prefera sa nu curete, spele si sa transeze carnea, in timp ce 73% au declarat ca etapa de curatare a vasului in care au pregatit mancarea este cea mai strensanta parte a gatitului.

Astept cu interes lansarea produsului “Puiul Anticriza”, care va consta intr-o tava goala vanduta cu 1 leu. Astfel consumatorii vor elimina atat grija prepararii puiului, cat si ce a consumarii acestuia. In plus, etapa de curatare a tavii va dispare cu desavarsire. Mai ramane de rezolvat problema gaurii din stomac.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
Notify of