fbpx

Radio Deea devine Vibe FM – cel putin offline

Pentru cei care ascultau Radio Deea si au ramas surprinsi cand a disparut de pe piata, avem vesti interesante ( sau nu ) in EVZ:

Lagardere lansează luni postul de radio Vibe FM, pe frecvenţele din fosta reţea Deea.
Vibe FM – Dance Floor Radio se adresează publicului tânăr, cu vârste cuprinse între 15 şi 22 de ani, şi va difuza muzică dance, programele fiind, o parte, originale, iar altele, achiziţionate. Printre cele achiziţionate se numără emisiuni precum „Ministry of Sound“, „Roger Sanchez“, „Paul Oakenfold“, „Tiesto“, „Dance Department“, „Dominic Minelli“, „Leo Coosto“ din Paris, precum şi mixuri de la Proton Radio SUA.

Emisiunile proprii staţiei acoperă toată ziua, începând de la ora 7.00 dimineaţa, când se va difuza emisiunea „Vibe up“!, cu Vali Bărbulescu, până la „Request 629“, un program de mixuri live şi mesaje, cu Liviu Hodor şi DJ Andi, care se va transmite între orele 18.00 şi 21.00. Restul serii va fi dedicat programelor „Vibe Hits“ şi „Vibe Night Hits“, care vor transmite mixuri ale DJ-ilor români şi străini.

Online VIBE FM poate fi ascultat la http://89.238.252.146:9000/listen.pls
Totusi, vad ca nimeni nu a mentionat ca Radio Deea inca emite online, si poate fi ascultat AICI!

Website Radio Deea

Obisnuiam sa ascult Radio Deea mai ales in masina, era relaxant la drumuri lungi. Cat despre Vibe FM, va dura ceva timp pana vom observa daca reuseste sa castige o cota de piata semnificativa, pe o piata pe care apar numeroase posturi, iar segmentarea devine din ce in ce mai dificila.

Recomandă

15 Comentarii

  1. Vibe FM….nu-mi place deloc cum suna, era mai bine Radio DEEA. Oricum, eu ascult in continuare pe net Radio DEEA cel vechi. Succes celor de la Vibe FM, insa totusi, Feel Good, Feel Dance, Feel Deea !

  2. …am ascultat si eu vibe fm. Muzica e mult prea comerciala pentru gustul meu. O parte din piesele difuzate de vibe se regasesc si in programele 21 sau kiss (spre ex. DJ RHYNNO & SYLVIA) :mrgreen: .
    Sound-ul progressive-trance abordat este cam invechit si nu aduce nimic cu adevarat nou. Au disparut multe piese bune care se difuzau pe deea (nu prea mai aud tech si techno). Vibe nu este pentru iubitorii adevarati de muzica electronica ci pentru oricine. Nu e chiar un radio de nisa ci este un post comercial ca oricare altul doar ca nu difuzeaza piese lente sau rock. That’s all…
    Mai degraba va fi un concurent pentru kiss si 21 decat pentru One FM.

  3. Goerge te contrazic, Vibe nu are cum sa concureze cu Kiss sau 21, e ceva total diferit, e muzica dance totusi, la fel si ProFM Dance.

  4. Mie unu…nu mi’a convenit ce a spus George…George intradevar,VibeFM are si muzica comerciala dar nu numai!! Am auzit  de 2 3 4 ori Vibe cu maestru Optick si gata..spunem k e doar muzica comerciala…nu se poate sa spui doar atat…asculta mai mult si iti vei da seama k..la VibeFM unii dj,care s-au axat pe underground, au ales un sound techno pur, iar cei care au speculat partea comerciala, au creat un dance simplu…asta e chestia…Un alt lucru nu mi’a placut k ai zis sound’ul progressive-trance abordat este cam invechit…bun dar cand spui ceva nou la ce te referi mai exact??Doar la tech si techno??;)) cam ciudat, la VibeFm sunt Dj care te ajuta si cu asemenea genuri de ex Christian Green….si in final vreau sa iti mai spun k Vibe poate fii pus face to face with OneFm,nuj…acolo se mixeaza si la Vibe se mixeaza in schimb pe 21 si kiss mai putin…:|…si ink ceva Radio Deea imi place,e un radio cu muzica de club true…atat…:D ..scuz dak am mai compromis unele greseli de ortografie…:))…enjoy…:)>-

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *