fbpx

E placut sa vezi cum esti acuzat de chestii gen “esti comercial”, “scrii pentru trafic”, “scrii despre tot ce misca”.

Asta e din ciclul:
pui un videoclip pe blog – esti comercial
vorbesti despre ce a mai facut X sau Y – esti comercial
comentezi stiri recente – esti comercial
prezinti reclame recente care iti plac – esti comercial

Sunt curios cine are dreptul sa defineasca termenul comercial? Sa fie oare cititorii? Daca ma citesc, inseamna ca le place!

Bloggerii? Fiecare scrie despre ceea ce considera el important, asta e diferenta intre un ziar si un blog. Putem scrie despre ceea ce dorim, ne facem singuri subiectele, si daca au succes la cititori, cu atat mai bine. Atunci?

Ma relaxez in fotoliul meu de blogger comercial si le multumesc tuturor celor care intra zilnic aici, desi scriu despre subiecte comerciale. Keep in touch!

RECOMANDĂ
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

15 Comentarii

 1. Eu nu inteleg de ce dai 2 bani pe parerile altora ?? Ce daca esti comercial ? Unde-i problema ? Pana mea, e blogu` tau si rupi tastele in doua cu ce subiect vrei tu 🙂

  OLiX’a scris ultima data..’Martzafoi e la Kittutza

 2. PRO-TV sa traiasca…alai comercial…e SC sigur…atunci esti comercial =))

  Si sa n-am parere daca am dat click pe vro reclama din dreapta (daca o faci pe bani)cand o fi 3/4 din ecran plin de reclame atunci o sa simt ca esti comercial si zau de mai intru sa-ti citesc blogul Marius ;))

 3. bai Marius, da-o-ncolo de treaba… ce n-as da eu sa am tupeul lui Adi Minune… sa ma faca lumea manelist si sa bag blana pe Kiselef cu BMW-ul…

  poate nici chiar asa… dar totusi… de aici si pana la taiatul venelor din cauza altora e cale lunga…

  adi’a scris ultima data..’Arta de a fi dobitoc…

 4. Brandushi, majoritatea bannerelor din dreapta sunt pentru prieteni – nu primesc bani pe clicuri, sunt doar bloguri sau servicii pe care le cunosc.

  Clicurile conteaza pentru reclamele de sub articole, dar nu incurajez lumea sa dea clic pe ele, incerc sa le integrez in continut.

  Pentru ceilalti – chiar nu ma stresez, vroiam doar sa imi zic parerea. De aia platesc doar hostingul, ca sa imi pot expune parerea aici. 😉

Lasă un comentariu