fbpx

Brandathlon e un program dedicat mai ales startup-urilor, unde îți poți înscrie firma, explicând de ce îți dorești un rebranding, ce probleme are firma ta, ce vrei să obții (nu, nu e ok să vrei un logo mai mare), iar dacă câștigi competiția primești un program de rebranding GRATUIT concentrat pe nevoile firmei tale. Deja e a șasea ediție, înscrierea costă 50 de euro până pe 31 iulie, dar mare ATENȚIE, primii 3 antreprenori care se înscriu prin intermediul blogului meu nu plătesc nimic. Dacă vreți o imagine nouă pentru firma voastră înscrieți-vă aici.

Nu uitați să menționați în formular că ați aflat de program de pe mariussescu.ro, și grăbiți-vă dacă vreți să prindeți cele 3 înscrieri gratuite.

Ciserom a fost printre câștigătorii edițiilor anterioare, vezi aici toți câștigătorii.

Dar Marius, asta suna ca un fel de tombolă, eu plătesc 50 de euro și dacă firma mea e aleasă de juriu ei îmi fac rebrandingul, altfel am dat banii degeaba, nu?

Vezi primul paragraf de mai sus, dacă te grăbești cu înscrierea nu plătești nimic pentru a aplica, e suficient să menționezi că ai aflat de aici despre program. Spor la completat formularul, că nu te costă nimic să aplici. Bine, nu ar strica un regulament mai detaliat despre participare și mecanismul de jurizare, dar sper să răspundă cei de la Inoveo dacă aveți întrebări despre Brandathlon.

Să îmi spui și mie dacă v-ați înscris, da?

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

Lasă un comentariu