fbpx

Reclama cu shaolinul pentru apa Bucovina

Am văzut-o prima dată aseară. Nu m-am gândit nici măcar o secundă că va promova o apă minerală. Reclama e foarte bine realizată, are o poveste în spate, un scenariu bine gândit. Nu știu câți o vor asocia cu apa minerală Bucovina, dar dacă scopul spotului e să ajungă viral, sunt șanse mari să se întâmple asta.

În momentul de față sunt doar 200 de vizualizări pe Youtube la clip, dar asta și poate pentru că reclama cu shaolinul e greu de găsit, am încercat toate combinațiile pe Google și Youtube și tot nu am dat de ea, noroc de pagina lor de Facebook. Probabil nici titlul nu ajută prea mult, pe Youtube e denumită Apa Bucovina – Echilibru suprem pentru corp si minte, plecând de la shaolinul care este în căutarea echilibrului. Totuși, lumea nu caută asta, ci reclama cu shaolinul.

Reclama Bucovina Shaolin HD

Apropo, aseară pe Twitter toți vorbeau de reclama, cât de frumoasă e, de aia spun că are șanse să ajungă viral. Vouă cum vi se pare?

Update: Ioana mi-a reamintit că există o reclamă asemănătoare, tot cu un shaolin, dar pentru Pepsi. Coincidență?

Recomandă

16 Comentarii

 1. Si eu am vazut-o tot vineri seara, e prima reclama care nu m-a plictisit dupa o lunga perioada de timp:) are o poveste, protagonisti simbolici si foarte mult haz. am asteptat cu nerabdare finalul sa vad daca e reclama la lactate (vazand mamaliga). cu siguranta va avea succes. e genul de reclama despre care spun oamenii :”am vazut o reclama misto aseara”

 2. Wow.. frumos! Si eu tot vineri seara am vazut-o (in pauzele ,,Romanii a talent”) :)) Vorba Silviei, cu ”am vazut o reclama tare aseara” i-am innebunit si eu pe ai mei.
  Are ceva tainic, ma face sa vreau s-o revad, s-o revad, chiar poate avea sanse.
  Iar la faza cu pepsi.. hm. O samanta d-acolo tre sa fizburat incoace:))) Da’ nu se compara cu ,,ai nostri”!
  Super-simpatici, bravo..:))

 3. Asta a fost cea mai tare chestie. Nimeni nu se uita la Romanii au talent, toti urasc pauzele publicitare, dar multi dintre noi am vazut reclama asta vineri seara, la cald – nu prin intermediari! 🙂
  Cat despre reclama, si mie mi-a placut, dar George al meu a ramas fascinat! 🙂

 4. Buna tare, dar pt invazia chineza care probabil ca ni se pregateste.
  E perfect pt ei ca noi sa rmanem la simple considerente estetice.

 5. De ce sunteti naivi ? Reclama este inteligenta, bine realizata, insa are menirea de a prelucra mintile romanilor in vederea amortizarii socului colonizarii Romaniei cu chinezi ! Sunt profetii care vorbesc de aparitia unor colonii de chinezi in Romania. Dar chiar deja au aparut …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *