fbpx

Google+ promovat printr-o reclamă TV în Anglia

Reclama a fost difuzată ieri în Anglia, în timpul emisiunii ‘Britain’s Got Talent’, versiunea englezească a show-ului Românii au talent. Lui Andrei nu îi place spotul, dar mie da. În clip este prezentată viața lui Tom, un om obișnuit, văzută prin intermediul rețelei de socializare lansată de Google.

Nu voi folosi mai mult Google+ doar pentru că am văzut reclama realizată de Adam & Eve, dar vocea calmă a lui Benedict Cumberbatch recitând ‘The Seven Ages of Man’ de William Shakespeare e destul de convingătoare, cel puțin eu m-am uitat la reclamă până la final, chiar m-a relaxat.

Apropo, nu știu dacă v-ați dat seama, dar crește numărul site-urilor promovate la TV prin reclame. Și la noi sunt destul de multe magazine online care își fac reclamă la televizor, lucru care prin 2007 era de neînchipuit. E logic să mergi acolo unde lumea își petrece cel mai mult timp, iar televizorul e printre cele mai folosite metode de recreere în România, dar până nu demult aveai nevoie de buget serios ca să intri pe TV. De când cu criza regulile jocului s-au mai schimbat.

Cum vi se pare reclama ce promovează Google+?

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *