fbpx

Reclama Napolact – Gustul de demult

Napolact a lansat recent pe piata o noua gama de iaurturi, cu dulceata: iaurt cu dulceata de nuci verzi, iaurt cu dulceata de trandafiri, iaurt cu dulceata de capsuni si iaurt cu dulceata de cirese amare

Pentru piata romaneasca cred ca este o premiera! Iaurturile cu dulceata Napolact beneficiaza de o campanie TV, spotul fiind axat pe ideea amintirilor din copilarie ( nu ale lui Creanga ) ale fiecaruia dintre noi. Remarc ca incepe si la noi sa se puna accentul pe produse cat mai naturale, semn ca clientii devin exigenti, iar lupta pentru inovatie si produse unice se intensifica. Cresterea cotei de piata chiar si cu 0,5% este privita ca o mare realizare. In final, de pe urma acestei competitii, noi, ca utilizatori finali, avem doar de castigat.

Spotul imi place, cu mentiunea ca as fi dorit sa fie promovat iaurtul cu dulceata de trandafir, in defavoarea celui de nuci. Mi se pare mult mai exotic, si cred ca ar fi avut o priza mai mare la public!

Recomandă

7 Comentarii

  1. Aaahh, eu sunt topita dupa dulceata de nuci. Chiar imi aduce aminte de copilarie. Mi s-a facut gura punga de pofta. De abia astept sa intr intr-un magazin sa incerc gustul. Iti scriu mai incolo sa iti spun daca imi si place.

  2. nu-mi place cel cu nuci, acum mananc. in schiiiimb, cel cu dulceata de trandafiri…alta poveste 🙂

    avantaj iaurt cu dulceata de nuci verzi: chiar gasesti bucatele de nuci in el 😛
    dezavantaj: culoare si gust mult prea sintetice(cah)

  3. Sunt din Piatra Neamt si caut zilnic aceste produse ! Nu neaparat pentru mine, ci pentru copilul meu care ma striga si ma trimite la cumparaturi ori de cate ori vede aceste, intr-adevar, foarte bune reclame. Recunosc, nu e un oras mare, dar le-am cautat si in Kaufland si la Puls si in alte mari marketuri locale si tot nu le-am gasit… Va trebui sa fac un drum la Iasi, la Bacau sau pana la Cluj?

  4. Aveti idee unde gasesc si eu melodia de pe fundal???? sau cum se numeste?
    Va rog mult !!! o caut de cand am vazut reclama prima oara…. multumesc !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *