fbpx

Reclamă nouă Cosmote – Povesti cu Aurora Boreală

Cosmote, care a sărbătorit de curând 7 ani de când e în România, timp în care a adunat 6,4 milioane de clienţi, revine cu un spot nou, de sezon, pentru a promova atât smartphone-urile cât și abonamentele proprii.

Spotul chiar îmi place, pentru că pune accent pe sentimente, nu strigă constant Cumpărați de la noi. Cred că pe termen lung brandurile care crează o poveste în jurul lor și își farmecă clienții au mai mult de câștigat.

Noul spot, care promovează abonamentele pentru clienţii persoane fizice, prezintă un tată care spune celor doi băieţi ai săi o poveste despre o expediţie la Polul Nord. Tatăl nu o citeşte dintr-o carte, în schimb utilizează smartphone-ul pentru a documenta povestea cu fapte reale, devenind astfel mai interesantă. Noul spot TV accentuează importanţa smartphone-urilor în viaţa noastră şi noile semnificaţii ale căutării pe Internet şi distribuirea către alţii, cu ajutorul noilor beneficii îmbunătăţite, oferite de abonamentele COSMOTE.

Vouă cum vi se pare reclama?

Recomandă

3 Comentarii

  1. Nu are cum sa nu te impresioneze, decat daca esti gheata. Actorul seamana foarte bine cu Liam Nesson, in “The Grey”, unde gheata chiar iti strapunge fata. Superba reclama. Se potrivea oricand, nu neaparat de Sarbatori.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *