Muzică nelimitată prin Deezer pentru abonații Orange

Muzica face parte din viața noastră. Până nu demult pentru a asculta muzica favorită trebuia să ne cumpărăm viniluri, casete sau CD-uri, în schimb acum avem acces la muzica preferată oricând cu un singur clic, datorită internetului. E uimitor cât de mult s-a schimbat industria muzicală și felul în care consumăm muzica.

Tendința e clară, sunt tot mai puțini cei care cumpără albumele artiștilor preferați pe CD, majoritatea preferă să cumpere și să asculte muzica online. Nu mai zic de partea financiară, e mult mai convenabil să plătești lunar un abonament și să ai acces la milioane de melodii de oriunde, online sau offline, decât să cumperi albume sau melodii la bucată, uneori fără a știi exact la ce să te aștepți.

În contextul ăsta e de apreciat faptul că operatorii telecom de la noi realizează parteneriate cu serviciile de streaming muzical online pentru a oferi avantaje abonaților pasionați de muzică. Eu folosesc de două săptămâni Deezer, unul din cele mai importante servicii de streaming de muzică online la nivel mondial, cu acces la peste 20 de milioane de melodii care pot fi ascultate pe telefon, laptop sau tabletă. De când s-a lansat Deezer în România m-am conectat cu contul de Facebook și am început să ascult muzică și să descopăr noi melodii, prin recomandările Deezer sau de la prietenii de pe Facebook care foloseau deja serviciul.

Oferta Orange

Dacă vă luați un abonament Panteră cu contract pe doi ani sau vă prelungiți abonamentul Panteră pe 2 ani primiți muzică nelimitată prin Deezer, timp de 6 luni.

Dacă aveți alt abonament Orange sau un abonament Panteră, dar nu vreți să îl prelungiți, puteți să vă activați opțiunea Deezer Premium+ la 4,99 euro/lunar/TVA inclus, cu 2 euro mai puțin decât pe site. Detalii pe www.orange.ro/deezer. O ofertă tentantă, zic eu.

Facilitățile Deezer:

 • Catalog cu peste 20 de milioane de melodii, accesibile de pe calculator, smartphone, smart TV sau tabletă;
 • Există aplicații dedicate pentru iOS, Android, Windows Phone și BlackBerry;
 • Puteți să vă creați playlist-uri personalizate pe care le puteți partaja cu prietenii;
 • Puteți să ascultați posturi de radio create automat de Deezer pentru artiști sau genuri muzicale.
 • Primiți recomandări de melodii în funcție de preferințele voastre și artiștii favoriți;
 • Puteți să vă încărcați melodiile proprii în aplicație pentru a le asculta de oriunde, atât de pe laptop sau PC cât și de pe smartphone ori tabletă;
 • Muzica poate fi ascultată prin 3G, Wi-Fi, ba chiar și offline (depinde de opțiunea activată), puteți să vă descărcați playlist-urile preferate în telefon pentru a le asculta când nu aveți acces la internet;
 • Deezer e integrat cu Facebook și Twitter, puteți partaja melodiile preferate și puteți vedea ce ascultă prietenii voștri de pe Facebook;
 • Melodiile sunt la o calitate foarte bună, 320kbps;
 • Aveți acces la aplicații ce vă asigură o experiență muzicală completă;

Diferența între opțiunile Deezer:

 • În varianta gratuită puteți asculta posturile de radio online create automat de Deezer. Dacă vreți să căutați o anumită melodie puteți asculta 30 de secunde. Partea bună e că puteți testa Deezer în varianta Premium gratuit, timp de 2 săptămâni.
 • În varianta Premium puteți asculta muzică doar pe calculator, fie că vorbim de playlist-urile create de voi, melodiile proprii încărcate în aplicație sau posturile de radio Deezer.
 • În varianta Premium+, cea mai completă, puteți asculta muzica preferată de pe calculator, telefon, tabletă sau smart TV și puteți să descărcați playlist-urile pentru a le asculta pe telefon sau tabletă când nu aveți acces la internet. Playlist-urile sunt sincronizate automat dacă aveți mai multe dispozitive conectate la același cont Deezer. Varianta Deezer Premium+ e doar 4,99 euro cu TVa inclus/lunar pentru clienții Orange. Traficul de internet se plătește separat, în funcție de abonament. Normal, dacă ascultați melodiile prin Wi-Fi nu plătiți nimic pentru traficul de date.

Eu ascult muzica mai ales pe laptop, dar am instalat și aplicația Android pe telefon și tabletă, mai ales pe telefon e foarte utilă, îmi creez un playlist pe laptop, îl salvez și după aceea descarc melodiile pentru a le asculta pe telefon, când știu că nu voi avea acces la internet. Calitatea melodiilor e într-adevăr foarte bună, iar playlist-urile se descarcă rapid, cel puțin prin Wi-Fi am descărcat un playlist cu 10 melodii într-un minut. Interfața de navigare e ușor de folosit, atât pe web cât și în aplicațiile mobile, fără opțiuni inutile.

Mie mi-a plăcut gama variată și diversificată de melodii, am găsit tot ce am căutat pe Deezer, fie că vorbim de Beatles, Metallica, Elvis Presley, Michael Jackson, AC/DC sau artiști mai puțin cunoscuți. Partea cu adevărat frumoasă a serviciului de streaming muzical Deezer este că te ajută să descoperi artiști sau melodii similare cu preferințele tale.

Vă las cu clipul de prezentare pentru Deezer, iar dacă sunteți abonați Orange nu uitați de oferta lor pentru Deezer.

Voi cum mai ascultați muzică? Ați încercat Deezer?

Recomandă prietenilor!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

10
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Andrei
Vizitator
Andrei

Folosesc si eu Deezer, e faina partea cu ascultarea listelor muzicale offline, plus ca am gasit mai multe melodii decat pe Zonga. Inca nu sunt sigur ca il voi pastra dupa cele 6 luni, dar oricum, e cea mai ok varianta pe .ro de pana acum pentru a asculta muzica de oriunde legal.

Adrienn Tilla
Vizitator

Am sa incerc chiar azi. Eu am abonament Pantera si niste casti misto :).

Costi
Vizitator
Costi

Ar fi fain daca as putea sa salvez playlist-urile create de altii in contul meu ca playlist propriu. Daca gasesc un playlist fain singura varianta pt a salva toate melodiile intr-un playlist e sa le adaug eu, una cate una.

Ergo
Vizitator
Ergo

da, și eu tot asta speram sa aibă, din păcate nu are un mod bun de a gestiona playlisturi

Ergo
Vizitator
Ergo

mai mult de atat am vazut ca multe melodii nu au optiunea de a le putea derula inainte/inapoi caz foarte enervant cand vrei sa iti faci un playlist si nu stii prea bine melodiea sau daca o poti potrivi cu altele din playlist.