fbpx

Aflu de la Pahomi ca Media Cafe a lansat azi Yahooadvertising.ro, un instrument de de comunicare cu piaţa de publicitate online din România, oferind date cantitative şi calitative actuale privind traficul din România in reteaua Yahoo.

Niste informatii interesante despre Yahoo Messenger in Romania:

Instant Messaging
Folosit si preferat de 97% dintre utilizatorii romani de servicii de instant messaging Yahoo! Messenger isi surclaseaza contracandidatii prin accesibilitate si facilitati, o treime dintre utilizatorii sai folosindu-l de peste 5 ani si avand cel putin 100 de prieteni in lista de contacte.

In concluzie, daca veti vedea mai multe reclame in fereastra de messenger sau in browser atunci cand navigati in reteata Yahoo, sa stiti de ce. Yahoo se lauda ca e primul si vrea sa vanda mai mult spatiu. Mai ramane sa isi faca si Hi5-ul un site de informare despre trafic si utilizatori si ne-am scos.

1 Comentariu

  1. Stiam ca va veni si momentul asta. Practic era inevitabil si nu intelegeam de ce nu sunt puse informatiile de genul de mai demult, de cand era Bobby Voicu prin preajma. Oricum nu stiu pe cati va influenta lansarea asta sau pe cati va atrage. Cei care vor reclama acolo stiu unde sa sune. Sunt mai degraba curios cand se va lansa varianta .ro Yahoo… Sunt curios ce presupune aceasta minune romaneasca. Oare s-au prins ca pe Google il doare’n footer de noi? Oare vor sa faca revolutie? Si oare cat mai dureaza pana okidoki mai lanseaza un deadline gen “la anul suntem cei mai buni” …

    the plot thickens, stay tuned!

Lasă un comentariu