fbpx

Bai student, ia fa-te incoa’

Vorba lui Mono, e genial spotul. Prima data am crezut ca “teflonul” era introdus doar ca element de amuzament, dar dupa am realizat ca chiar este un nou produs. Din experienta proprie, teflonul este asociat direct cu antiaderenta ( mai ales la tigai ), deci aceasta vopsea cu teflon ar face ca peretii sa fie mai curati.


Savana – Studentul

Interesanta si ideea de a alterna cunostintele complexe necesare alegerii unei vopsele de calitate ( studentul ) , cu propozitia simpla ” Asta e treaba cu teflonul.Se curata!”

Desi spotul pare a fi adresat in primul rand micilor meseriasi ( mesajul “Invata-ti clientii!”), eu cred ca scopul clipului este si atragerea unui nou segment de cumparatori, prin introducerea unui produs diferit pe piata, si prezentarea utilitatii acestuia!

Apropo de teflon, pe Internet se gasesc mai multe informatii conform carora tigaile din teflon, incalzite la temperaturi prea mari, ar fi nocive pentru sanatate, datorita acidul perfluorooctanoic existent in stratul de teflon al vaselor antiaderente. Interesant nu?

RECOMANDĂ
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

9 Comentarii

 1. Interesant e ca pana sa ma apuc eu sa scriu despre spotul asta nimeni nu scosese o vorba despre el. Si totusi se difuzeaza de ceva vreme. 🙂

 2. Ai declansat o isterie. Trebuie sa recunosc ca m-ai facut curios sa il caut, desi eu nu prea ma mai uit la TV ( decat online ).

  Uite asa am aflat si ca teflonul poate dauna sanatatii. Oare si Savana cu teflon se comporta la fel?

 3. Mono, iti zic eu ca Marius a asteptat sa urce care spotul pe Youtube… oare cine-o fi fost ala? (avea el un presentiment ca se va gasi unul care sa faca si chestia asta) 😛

 4. Acuma un lucru ar mai fi de precizat – nu sunt sigur ca titlul spotului este studentul; asa mi s-a parut mie funny sa-l pun 😀

 5. Victima a produsului " Savana cu Tefon " . Reply

  Teflonul este periculos. mi-e personal mi-a declansat alegii . de un an de zile ma termina cu zilele.  sunt extrem de violente si am sistemul imunitar la pamant.  reactionez la praf , polen si cam tot ce produce alergi . Tind sa mentionez ca nu aveam alergii inainte si nu stiam prea bine cum se manifesta  . – acest produs trebuie interzis de pe piatza.

Lasă un comentariu