Reduceri și promoții la 4 ani de Gearbest

Începând de azi până pe 9 aprilie Gearbest a pregătit o serie de promoții, tombole și discounturi pentru a aniversa 4 ani de la lansare. S-au extins destul de mult în ultima perioadă, au acum și câteva depozite în Europa ce mai rezolvă din problema taxelor vamale, iar dacă vă tentează gadgeturi și diverse electronice s-ar putea să găsiți ceva interesant printre oferte. Eu de regulă cumpăr chestii mai ieftine, de care nu am nevoie foarte rapid, deși de regulă vin în 2-3 săptămâni produsele, dar sunt oferte bune și la telefoane, tablete, TV box-uri.

Până pe 26 Martie e partea de Warm-up, între 26 Martie și 2 Aprilie e perioada efectivă cu cele mai multe reduceri, dar vor avea până pe 9 aprilie și alte promoții. Toate ofertele aniversare sunt aici.

Dacă vreți să vedeți direct ofertele cu prețurile pentru depozitele din Europa intrați pe G-W-4 și G-W-5. Ce mi-a atras atenția pe pagina cu oferte valabilă de azi, deși vor adăuga și alte gadgeturi cu stoc limitat, la câteva ore vin cu produse noi:

În plus cei de la Gearbest mai au și un joc unde puteți câștiga un smartphone și tot felul de gadgeturi, dar eu nu am prins nimic până acum. Toate ofertele aniversare sunt aici, dacă vă luați ceva fain să îmi ziceți.

Recomandă prietenilor!Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
Notify of