Desi se termina sezonul de gratare este totusi important sa ne aducem aminte cateva puncte cu privire la regulile gratarului, pentru ca acesta este singurul gatit, pe care il intreprind barbatii adevarati, deoarece de asta este legat intotdeauna o anumita doza de pericol. Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se declanseaza urmatoarea serie de evenimente:
1) femeia cumpara mancarea
2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul
3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o aseaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului.
Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari:
4) BARBATUL ASEAZA CARNEA PE GRATAR!
5) apoi mai multe activitati de rutina, femeia aduce farfuriile si tacamurile afara
6) femeia informeaza barbatul, ca carnea mai are putin si se arde
7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai cere totodata inca o bere, in timp ce el se ocupa de situatia de urgenta
Si apoi inca un punct foarte important!
8 ) BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII!
9) apoi urmeaza din nou rutina. Femeia aranjeaza farfuriile, salata, painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.
10) Dupa ce se termina de mancat, femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele.
Si din nou, foarte important!!!:
11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN ARTA GATITULUI SI II MULTUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA!
12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia ca pe femei nu le poti satisface oricum niciodata…
Sursa
<
p face=”verdana”>Deci Cataline, s-a inteles cum sta treaba cu gratarul?
Hmm..am inteles..dar am de facut unele amendamente si de ce nu 😛 chiar sugestii pentru imbunatatirea procesului de „facere”:D :
Prin prisma experientei acumulate in fata gratarului am ajuns la concluzia ca munca barbatului trebuie redusa la trei (3) operatii primordiale in pregatirea gratarului. Celelalte sarcini pot si chiar trebuie sa fie delegate (pus de carnuri pe el, invartit, fript..etc) catre femeie deoarece de cele mai multe ori duc la neglijarea sarcinilor de baza:
1. aprinderea gratarului – numaidecit carbunii se pun cu mana – ca sa vada lumea cat de mult „munceste” noi barbatii, si cu cat interes abordam acest task.
2. devorarea in timp cat mai scurt a rezultatelor gratarului, rezultate stropite intern (intra-stomacal) cu bere pentru o digestie rapida.
3. rasturnarea carbunilor stinsi din gratar.
Astea fiind spuse, sa de’a domnu sa fie frumos in weekend pentru a putea demonstra eficienta schimbarilor propuse de mine pentru prepararea unui GRATAR DE NOTA 11
Amin.
:)>-
:)>- :)>- :)>- 🙂
[…] anuntat cativa bloggeri, eu cred ca ajung mai tarziu un pic, sunt cam prins. Fluture, sa nu uiti regulile pentru un gratar de nota 10. Cam asa ar trebui sa iasa […]