fbpx

Restaurant Expo, Iasi

Nu stiu cum e restaurantul, dar la terasa se merita sa mergi, daca nu pentru mancare, cel putin pentru a te bucura de linistea din parc, de verdeata si de cateva clipe de relaxare.

Adresa:Bulevardul Carol I, Parcul Expozitiei, Iasi.
Telefon 0232.262.052

Localizare: restaurantul e situat in Parcul Expozitiei, foarte aproape de Gradina Botanica Iasi.

Amenajare
Noi am mers acolo atrasi de terasa, deoarece la Casa Vanatorului era prea multa agitatie. Initial credeam ca este doar terasa, dar de fapt e un restaurant cu o terasa de vara. La exterior arata foarte bine terasa, cu lumanari pe mese, inconjurata de copaci si verdeata. Restaurantul are aproximativ 40 de locuri repartizate in doua saloane, unul pentru nefumatori.

Muzica era data foarte incet, deci te poti relaxa alaturi de prieteni si sau persoana iubita. In restaurant nu am fost decat pentru a verifica toaleta, care arata impecabil. In plus avea pe perete si o foaie cu indicatii pentru folosirea baii, scrisa amuzant. Nota 10 pentru baie. Servirea a fost si ea ok, nu am asteptat foarte mult, poate si pentru ca erau doar 5 mese ocupate cand am fost noi.

Meniul si preturile
Nu am stat sa verific meniul foarte mult deoarece ne-am oprit doar pentru un suc. Preturile erau pentru toate buzunarele, desi sunt mai piperate decat la alte restaurante. O ciorba de pui 7,6 lei, o ciorba de vacuta 9,43 lei, o ciorba de burta 9,9 lei, un piept de pui la gratar 16 lei.

Am vazut si preparate la 30-40 lei, dar depinde de fiecare acum cat il tine punga. Berile mi s-au parut mai scumpe ca in alte locatii, toate plecau de la minim 6 lei si enervant e ca multe din ele erau la 330 miliitri. De fapt e foarte enervant, nu cred ca merge cineva la restaurant si soarbe suav doar o inghititura de bere. Am dat 6,5 lei pe un Ursus Black, iar o Fanta era 4,5 lei. Un Nestea costa 5,9 lei. Aveti cateva fotografii la final cu meniul.

Impresia finala

Nu stiu cum e restaurantul, dar la terasa se merita sa mergi, daca nu pentru mancare, cel putin pentru a te bucura de linistea din parc, de verdeata si de cateva clipe de relaxare. Am remarcat ca acolo vine multa lume buna: profesori, doctori, ingineri, avocati. Cu alte cuvinte, fara cocalari.


Fotografii Restaurant Expo

Recomandă

5 Comentarii

  1. […] Lasa un comentariu Salut! Daca esti nou pe aici iti recomand sa te abonezi prin RSS feed sau email pentru a primi ultimele posturi. E gratis!Am fost acum doua seri in Parcul Expozitiei din Copou si am gasit o terasa faina chiar in parc. Review pe Optzile.ro. […]

  2. asa este;am trecut si eu pe acolo;e foarte frumos;si mancarea e foarte buna;incearca data viitoare placinta cu mere si inghetata!!!!

  3. intamplator am gasit si eu restaurantul;e foarte frumos si in interior nu numai terasa;e un loc intim;mi-a placut si mancarea;buna si gustoasa;aproape ca la mama ;clatitele cu branza si stafide foarte bune; 😉 😛

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *