fbpx

Restaurant Grill-N-Chill, Iasi

Este perfect pentru o iesire cu prietenii intr-o zi calduroasa de vara. Nu stiu cum este in interiorul restaurantului, dar nu mi se pare un local suficient de mare sau cu un meniu potrivit pentru ocazii deosebite.

Adresa: Grill-N-Chill este un nou restaurant, situat in imediata apropiere a hotelului Ramada din Iasi.

Terasa restaurantului este spatioasa, avand o capacitate de 8-9 mese, fiecare protejata de o umbrela.
Meniul este destul de limitat, format doar din salate, gratar de pui, vita sau porc, mici, garnitura doar de cartofi, deserturi si bauturi. Pe mese este si un pliant care anunta posibilitatea de a comanda ciorba de vacuta sau radauteana.
Prepararea mancarii dureaza putin, in maxim 25 de minute am fost serviti. Portiile erau mari si mancarea delicioasa.

Preturi
Un gratar costa 18-20 lei, un mic 2 lei, o limonada 9.5 lei, o salata cam 10 lei. Cartofii cred ca erau in jur de 6 lei. Cu tot cu bauturi (dar fara desert..oricum nu mai poti), pentru 3 persoane am platit 100 lei.

Mi-a placut servirea, chelneritele erau extrem de politicoase, rapide si mereu zambitoare.
Concluzia: un local excelent. Dai un ban, dar te simti bine. Este perfect pentru o iesire cu prietenii intr-o zi calduroasa de vara. Nu stiu cum este in interiorul restaurantului, dar nu mi se pare un local suficient de mare sau cu un meniu potrivit pentru ocazii deosebite.

Fotografii Grill-N-Chill:

Localizare pe harta

View Optzile.ro: Restaurant Grill-N-Chill Iasi in a larger map

Recomandă

Un comentariu

  1. Asta e gradina de vara a hotelului Ramada ;))

    E frumos ca e linistit, nu trec masini, chit ca nu ai cine stie ce privelsite (Palace-ul in constructie :)) ), dar e private (cel putin mie asa mi-a dat senzatia) :mrgreen:

    Minusuri : lipsa deserturilor (au doar inghetata si banana split, si parca, parca clatite, da’ nu cred….) si a cafelei (cica asta e politica managerului :)) )…ah…si doar bere la draught, right?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *