fbpx

Ca tot a fost ieri Sfantul Andrei ( si Andreea), am fost la Pizzeria Smile in Pacurari, chemati de un prieten sa bem si sa mancam pe cheltuiala lui la ziua prietenei! 🙂
Apropo, LA MULTI ANI ANDREEA! 😉
Dupa obisnuitele Sarumana, Pupaturi, Ce mai faci, de cand nu ne-am mai vazut (long time no see), am trecut la mancat si baut (eu tot bere fara alcool). Si eu am inceput sa ma uit prin local.
Nu am mai fost de vreo 6 luni acolo, si mancarea am constatat ca e mai buna ca inainte. Bravo lor.
Deci localul arata cam asa:

Nu imi place ca nu este o tema uniforma a localului. Pe pereti sunt diverse tablouri cu mafioti, dar cam atat. Am stat la nefumatori, dar la fumatori era destul de “innourat”, deci si aici instalatia de ventilatie nu face fata!
Oricum, mi-a placut ca era pus pe perete The Godfather! :mrgreen:

Apropo, se mai poarta rozul, asociat cu coada de cal la spate? 🙄

Papica este ok, dupa cum am spus. Si cel mai important lucru, nu se uita la portii. Cel putin la noi, au fost uriase, iar preturile decente. Pulpele cu cartofi pe care le veti vedea erau doar 8,5 Ron, iar pizza cu Pepperoni de 32 de cm, extralarge, 13 Ron, ca exemplu. Bine, pentru mine nu era destul de picanta pizza, asa ca am cerut si ulei de masline cu ardei iuti! :mrgreen:

Dupa ce am terminat de mancat, ne-am mai intins la discutii, si apoi traditionala poza de grup!

John mi-a facut si mie o poza, cu tot cu burta plina! 🙂

Ati remarcat camasa cu BOYCOTT, din spatele meu? 😯
In concluzie, localul este ok, preturi decente, mancare buna, dar sa nu aveti pretentii la o ambianta ultraspeciala. Este amenajat destul de normal, nu are un design deosebit, in afara de acele tablouri. Daca ar face cateva investitii in design, ar fi mult mai atractiv. Oricum, am vazut ca era plin de clienti, multi de-ai casei, deci cred ca sunt destul de populari.
John, Andreea, ne-am simtit bine, sa mai veniti cu idei de genul asta! :mrgreen:
Pentru restul pozelor, stiti unde ma gasiti!
Si sa facem si un pic de publicitate, pe gratis din pacate!

Nu-i asa ca va lasa gura apa acum? 😀

1 Comentariu

  1. Pingback: MariusSescu.com

Lasă un comentariu