fbpx

Romania, the land of choice

Noul slogan al turismului românesc este “Romania, the land of choice”, schimbandu-se anteriorul slogan, “Simply surprising”. Apropo, remember “fabulospirit”?

Ministerul Turismului va lansa pe 1 Mai “Imnul turistic al României”, care va fi promovat atât în ţară, cât şi pe canalele media din străinătate, declara, la sfârşitul lunii martie, agenţiei MEDIAFAX Ştefan Lungu, director de comunicare în Ministerul Turismului. Imnul este interpretat de mai mulţi solişti, printre care şi Gheorghe Zamfir. Crearea imnului a costat aproximativ 10 .000 de euro”, a mai afirmat reprezentantul ministerului.

Sursa

Adevarul e ca sloganul actual al turismului romanesc mi se pare mult mai adecvat si mai infipt in realitatile romanesti actuale. Nu e nici extraordinar, nici prost, insa te duce cu gandul la multe acest “Romania, the land of choice”:

  • Romania este patria tuturor posibilitatilor, poti face orice doresti. Daca nu te descurci in Romania, mergi la munca afara.
    Romania este tara in care guvernul decide dupa bunul plac ce taxe si impozite sa mai arunce asupra populatiei si companiilor. Daca nu iti place, faci evaziune fiscala sau nu iti declari veniturile.
  • Romania este tara in care turismul se face dupa principiul “cat mai scump, cat mai prost”, motiv pentru care romanii merg in concedii in strainatate, iar strainii aleg sa nu vina aici.
  • Romania este tara in care poti alege sa inchizi ochii sau poti alege sa ii deschizi si sa critici. Desigur, nimeni nu te va baga in seama.

Astept cu interes site-ul si identitatea vizuala, plus site-ul care sa trambiteze turismul romanesc peste hotare. Va fi oare facuta tot de Wise Media, cei care se ocupa de site-ul Elenei Udrea si de site-ul ministerului turismului? Probabil ca da, doar sunt deja pe felie. Si totusi, 10.000 euro pentru o melodie? Cred ca e facuta de Moga, desi pana si el se multumea cu 2.000 euro.

Sper ca nu ati ratat nici oul cel mare din Suceava, cel care a intrat in Cartea Recordurilor. Macar cu asta ne putem mandri in afara, ca avem ouale cele mai mari!

Va las cu ultimul spot facut pentru turismul romanesc, De Paste in Bucovina:

Apropo, ati verificat landofchoice.com ?

Romania, patria posibilitatilor.

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *