fbpx

Românii au bani, chiar și în criză

Ce a făcut eMag azi, până la 6 seara:

  • Vizitatori: 1,1 milioane (5% din populatia Romaniei!)
  • Numar produse comandate: ~90.000
  • Valoare comenzi inregistrate: ~8 milioane Euro

De aici. Nu am aflat informații oficiale de la celelalte magazine care au avut reduceri speciale azi, dacă știți ceva lăsați un comentariu. Și acum analiza zilei de azi.

Mai spuneți că românii nu au bani? Unu la mână, îi înțeleg pe cei care vroiau deja să își cumpere un produs de ceva vreme și au profitat de Black Friday pentru a își cumpăra gadgetul dorit la un preț bun? Dar restul românilor care au făcut cumpărături azi, ăia de unde aveau bani? Se zvonește că toate magazinele online au avut un trafic mult mai mare azi, fie că aveau sau nu oferte. Lumea s-a prins care era faza cu reducerile și le căutau peste tot din inerție.

Și eu mi-aș fi dorit un televizor LED și un aparat foto DSLR. Poate dacă mă încordam mai tare aș fi găsit bani pentru ele, că azi dimineață pe la 7 încă mai erau pe stoc niște jucării din astea la eMag. Dar nu mi-am cumpărat nimic, pentru că nu era planificat. Nu aveam bani alocați pentru asta, și să îmi dau bugetul peste cap nu îmi stă în fire. Îmi place să planific lucrurile, inclusiv cheltuielile. Dacă toți românii ar fi mai atenți cu bugetul lor poate nu am vedea atâtea reclame la Provident pe TV. Românii cheltuie și banii pe care nu îi au și după aia se întreabă ce e de făcut pentru a avea ce pune pe masă mâine.

În rest felicitări celor care au profitat de ofertele de azi pentru a cumpăra ce își doreau deja la un preț bun, redus, și sincere păreri de rău celor care vor mânca în următoarele luni pâine cu apă pentru că s-au aruncat la cheltuit niște bani pe care oricum nu îi aveau pe niște gadgeturi pe care oricum nu și le doreau până să le vadă în oferta specială de Black Friday.

Sunt români pentru care va fi mereu criză, dar nu pentru că economia merge nasol, ci pentru că lor le place să trăiască cu datorii, nu pot dormi bine noaptea dacă nu au și ei un mic împrumut în bancă.

Recomandă

3 Comentarii

  1. Emag a avut niste reduceri foarte misto. Imi pare rau ca nu am avut bani sa imi cumpar si eu ceva.

    Sper sa organizeze Black Friday si anul viitor sa strang si eu bani pana atunci de ceva camera de filmat.

  2. sunt convins ca daca le-ar fi mers site-ul mai bine, ar fi facut dublu… pai pana pe la 4-5 dupa-amiaza, nu mergea aproape deloc… cand gaseam un produs fain, sa dau add to cart, pauza.. imi aparea pisica aia mofturoasa:)) evomag down, pcgarage la fel… e clar ca nu s-au pregatit deloc pt black friday, poate la anu vor fi mai pregatiti.. sunt curios ce-ai zis cei de la hostway 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *