Romtelecom Clicknet, oferta valabila si pentru Epoca de piatra

Nu stiu de ce, dar imi place afisul noi promotii Clicknet de la Romtelecom – Oricine poate avea net si calculator, probabil datorita asocierii Internet (evolutie, modern) cu oamenii din Epoca de Piatra. Initial calculatoarele in rate sau oferite chiar si gratui au fost lansate de RCS&RDS, acum se pare ca Romtelecom nu doar ca a preluat sistemul, ci chiar l-a imbunatatit. Tarifele sunt foarte bune, sper insa ca vor lucra si la vitezele de upload/download si aria de acoperire, pentru ca batalia se va da anul viitor pe viteza. Concurenta sufla tare de la spate. Apropo, stie cineva daca a aparut si spotul TV pentru campanie?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

6
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
RedAndBlue
Vizitator

Este. In spot o cauta pe Jain. Si unu ii da telecomanda sa o caute la televizor. Interesanta ideea spotului , dar parca nu-i asa bine realizat , cel putin ultima parte.

Alex
Vizitator
Alex

E Tarzan, iar asta e de prin secolul 19, nicidecum din epoca de piatra. Mai citeste si altceva in afara de Kotler!
😛

cornelia
Vizitator
cornelia

Buna seara

Sa va spun ca de 11 zile lipseste un cablu de telefon pe o anumita distanta, ca am raportat deranjamentu si nici pana astazi cei de la Romtelecom nu au venit sa remedeize.Sun la numarul cu 0800… dupa ce un robot imi spune ca ‘apelul dumneavoastra este important pentru noi”, cu greu imi raspunde cineva care dupa ce ii spun nemultumirea ma intreaba ‘si cu ce va pot ajuta eu?”, asta in cazul fericit in care nu mi se inchide telefonul.

Atata lipsa de profesionalism rar mi-a fost dat sa intalnesc.

yon
Vizitator
yon

imi spune si mie daca merge netu bine ms

cornel
Vizitator
cornel

Am locuinta fara acoperire de telefonie fixa, si cu mai multi anii in urma, [in cele din urma] am reusit sa am radiotelefon romtelecom. Am avut probleme cu acesta in primul an. Am fost asigurat ca in cateva luni va fi compatibil cu internetul, dar au trecut mai bine de 10 ani, si acesta tot telefon a ramas, acum de 1/2 an am luat serv. de internet mobil, platesc aproape 10 euro si sunt total nemultumit, sunt multe probleme cu el. Sunt captiv de aceste servicii romtelecom. Ce am constatat la acest romtelecom in dezacord cu un anterior comenteriu, este… Citește tot »

Reclame Tv
Vizitator

@cornel, poti sa renunti la serviciile lor si sa-ti iei net de la Cosmote sau Vodafone…