fbpx

Sa facem PR pentru Posta Romana

Degeaba se chinuie Posta Romana sa faca campanii media cu bugete de zeci de mii de euro, sa ne arate ca s-au schimbat, daca grasele pe care le gasesti la oficiile postale sunt in continuare in aceeasi stare de hibernare in care erau pe vremea lui Nea’ Nicu, cand Posta era monopol, iar serviciile Postei Romane sunt probabil cele mai slabe din Romania.

Dar nu va faceti griji, e bine ca ei investesc in reclame scumpe la TV, si ca ii doare in cot de clienti! Avem persoane care fac PR gratuit pentru ei. Desigur, PR negativ, dar totusi, e PR, si culmea e ca bloggeri astia au scris fara sa se cunoasca intre ei ( probabil e o conspiratie malefica menita sa discrediteze Posta Romana 🙂 ):

Alex – Posta Romana… mai bine n-ar fi
Denisa – Poşta Română suge

Si uite asa se construieste imaginea unei companii! Cu multa munca, sudoare… si zile libere.

Recomandă

4 Comentarii

  1. Poveste: anul trecut in toamna mi-am facut cont de Flickr Pro. Drept rasplata am primit 10 minicarduri mocka de la Moo.com. In martie (pe 9) am comandat cele 10 minicarduri, si in mod normal trebuiau sa ajunga la mine cam pe 5 aprilie. Nu au ajuns, le-am scris oamenilor si m-au informat ca, ei le-au trimis si ca trebuie sa se fi intamplat ceva pe parcurs. Cu toate astea (britanici fiind – deci nu romani) mi-au mai trimis inca odata comanda (despre care sper ca va ajunge de data asta).

    Intrebare: Romanu comanda la englez, englezu printeaza si trimite prin posta (britanica-romana), romanu nu primeste. Englezu zice ca mai baga o fisa si ca mai trimite odata. Daca romanu nu primeste nici de data asta, ce-ar trebui sa faca?

  2. hehe, eu as sugera sa investeasca in imprimante. ieri am stat 2 ore sa deblocheze nu stiu ce prostie la imprimanta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *