fbpx

Deși una dintre rezoluțiile populare la început de an este să dezinstalăm aplicația de Facebook din telefon, că ne mănâncă tot timpul și ne spionează americanii, în continuare văd mulți oameni care petrec extrem de mult timp pe internet aiurea, fără a face ceva productiv. Și mă întreb dacă mai au timp și de muncă.

Nu vorbesc aici de oamenii care lucrează în social media, cei care se ocupă de marketing online, site-uri, bloggeri, vedete sau influenceri care au beneficii în urma prezenței pe internet, care din asta își câștigă pâinea, total sau parțial. Mă refer la utilizatorii obișnuiți de internet, prietenii ăia pe care îi vezi postând nonstop poze, check-in-uri, cei care comentează la orice, duc o mulțime de războaie, au o opinie despre tot, justițiarii internetului.

Și oamenii ăștia care au așa de mult timp să fie activi în rețelele sociale oare nu știu că lucrurile importante ar trebui puse într-un spațiu propriu, nu pe platforme care pot dispare oricând?

Când mai ai timp să stai și pe net aiurea 2-3 ore pe zi, dacă muncești 8-9 ore, plus familie, plus copii, plus somn și relaxare? Cum spunea cineva, unul dintre cele mai mari avantaje ale internetului este că acum oricine are o voce. Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale internetului este că acum oricine are o voce. 🙂

Lasă un comentariu