fbpx

Sa radem cu Hillary Clinton

Hillary, intr-un exces de zel si pentru a-si impresiona electoratul in apropierea alegerilor, a declarat ca in 1996, cand a vizitat Bosnia, a riscat foarte mult, deoarece erau foarte multi teroristi, bombe, explozii…cliseele obisnuite pentru o zona de conflict.

In acelasi timp, “concurenta” a dat publicitatii un material din 1996, care dovedea ca Hillary a mintit, videoclipul prezentand o ambianta calma, Hillary fiind imbratisata si primind flori de la o fetita, in timpul vizitei in Bosnia.

Numai ca acum a aparut si o parodie dupa acel videoclip din 1996. Aviz politicienilor nostri, doritori de virale! Uite asa se face un viral, si nici nu e nevoie de foarte multe investitii financiare.

<center> <object type=”application/x-shockwave-flash” data=”http://www.collegehumor.com/moogaloop/moogaloop.swf?clip_id=1808560&fullscreen=1″ width=”480″ height=”360″ ><param name=”allowfullscreen” value=”true” /><param name=”movie” quality=”best” value=”http://www.collegehumor.com/moogaloop/moogaloop.swf?clip_id=1808560&fullscreen=1″ /></object><div style=”padding:5px 0; text-align:center; width:480px;”>See more <a href=”http://www.collegehumor.com/videos”>funny videos</a> at CollegeHumor</div></center>

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *