fbpx

Samsung Galaxy Beam – smartphone-urile viitorului vor avea proiector încorporat?

Odată cu MWC 2012 producătorii de telefoane încearcă iar să rupă gura târgului. În timp ce Nokia aruncă pe piață Nokia 808 PureView, un smartphone cu o cameră foto de 41 MP (nu sunt chiar 41 MP, dar dă bine la PR), Samsung e ocupat cu lansarea Galaxy Beam, un smartphone cu ecran de 4 inchi, sistem de operare Android 2.3, cameră de 5MP, procesor dual-core la 1 GHz, 6 GB memorie RAM de 6 GB, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, USB 2.0 plus restul standardelor cu care ne-am obișnuit. Găsiți un prim review pe CNet.

Telefonul nu ar atrage prea mult atenția dacă nu ar avea încorporat și un proiector ce poate realiza proiectii video la o dimensiune de 127 cm. Sigur, nu e primul telefon cu proiector, prin Asia au fost lansate mai multe modele de-a lungul timpului, dar nu au ajuns pe piața europeană. Asta e diferența la Samsung, Galaxy Beam cred că e primul smartphone pe platformă Android cu proiector și primul cu șanse reale să fie comercializat la nivel mondial.

Eu sunt curios cât va ține bateria telefonului cu proiectorul pornit, pentru că da, proiectorul are un buton dedicat de unde poate fi pornit sau oprit. Nu aș paria pe mai mult de 30 de minute – 1 oră.

Nu sunt sigur însă care e piața țintă pentru un asemenea telefon. Nu cred că oamenii de afaceri l-ar cumpăra pentru a face prezentări cu el, poate are șanse mai mari printre pasionații de gadgeturi ce aleargă după ultimele apariții. Ce am putea să facem cu el, să proiectăm noaptea fotografii și clipuri video pe perete, stând în pat? Să ne jucăm pe pereți?

Vă las cu spoturile de promovare pentru Samsung Galaxy Beam.

Voi ce spuneți, vă vedeți folosind un asemenea telefon? Ce am putea să facem cu un smartphone cu video proiector?

Recomandă

Un comentariu

  1. Nu cred ca as folosi. Da, poate fi amuzant sa te joci cu el noaptea, sa proiectezi pe pereti, dar dupa 2-3 luni noutatea dispare si daca nu ii gasesti o utilizare practica proiectorul ala ramane doar o chestie faina, cu care te lauzi prietenilor, dar pe care nu o folosesti cu adevarat. Plus ca telefonul e cam butucanos si deja specificatiile tehnice sunt depasite.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *