fbpx

Samsung Galaxy Nexus

Samsung si Google a anunțat lansarea noului model, Samsung Galaxy Nexus, în cadrul unui eveniment ținut la Hong Kong. Interesant, a fost anunțat la scurt timp după lansarea noului model Motorola, Droid Razr. Google joacă pe 2 fronturi, se pare.

samsung galaxy nexus

www.google.com/nexus

Smartphone-ul 4G vine cu un ecran de 4,65 inchi și o rezoluție de 720×1280. Procesorul e la 1,2 Ghz, cu 1 GB de RAM. Sunt surprins că au inclus o cameră foto de doar 5 MP, dar ea filmează video la 1080p, iar în partea din față se află o cameră de 1,3 MP pentru apeluri video. Memoria internă este de 16 sau 32 GB și poate fi extinsă cu carduri de memorie microSD. Bateria este de 1750mAh, suficient de puternică zic eu pentru a oferi cel puțin o zi de funcționare în condiții de utilizare la maxim. Mai multe detalii despre specificațiile tehnice aici.

Partea cea mai interesantă este că telefonul vine cu cel mai nou sistem de operare Android, Ice Cream Sandwich 4.0, care ar urma să fie folosit atât pentru smartphone-uri cât și pentru viitoarele tablete cu Android, un lucru foarte ok pentru developeri, care nu vor mai fi nevoiți să realizeze versiuni diferite pentru aceleași aplicații.

Un video ce prezintă noile facilități ale sistemului de operare în continuare:

Recomandă

2 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *