fbpx

Varianta A: Stai si te chinui sa scrii un articol argumentat, documentat, te informezi, analizezi, reformulezi, totul ca sa dovedesti ca poti veni cu ceva nou, pentru ca incerci sa imbunatatesti un pic societatea in care traiesti. Surpriza, zero reactii, nici un comentariu, nimic, nada.

Varianta B: Pui un link catre un clip de pe Youtube sau o poza funny. Incredibil, dar primesti zeci de comentarii, track-back-uri, starnesti reactii. Ciudat, dar asa functioneaza pe la noi lucrurile

P.S: Total fara nici o legatura, Povestiri de noapte e cea mai slaba emisiune de dupa ora 20.00 pe care pot sa o vad pe un canal TV romanesc ( Nora pentru mama cred ca incepe mai degraba de ora 8 ). Imi pare rau Cabral, stiu ca esti un tip de nota 10, dar emisiunea aia e jalnica. Imi dau seama ca e facuta pentru trafic, inteleg asta, dar am impresia ca e chiar mai degradanta decat CANCAN uneori. Oare cati bani se dau ca sa apari acolo? De fapt mi se rupe, doar ca ma dezgusta ce se poate face pentru rating in Romania. Stiu, cultura nu vinde, nici nu tine de cald.

Apropo de Cabral, cititi ce am gasit pe Wikipedia. Cica tipul ala a descoperit Brazilia. O fi vreo ruda ceva?

5 Comentarii

 1. Dar daca faci un sondaj pe strada, majoritatea va declara cu emfaza ca prefera documetarele TV stiintifice si emisiunile culturale. Sau poate nu le e clar ce inseamna STIINTIFIC si CULTURAL.

 2. Data viitoare cand trec prin zona ma opresc la tine. Iti promit ca dupa 3 beri si o discutie mai lunga intri pe blog si scrii un post care sa arate ca ti-ai schimbat opinia pe tema asta.
  Acum, faptul ca spui ca iti pare rau nu face decat sa arate inca o data ca esti un domn. Dar nu e cazul man, iti inteleg opinia si nu esti singurul care spune asta. Problema (inca nu stiu a cui) este ca sunteti prea putini ca sa acoperiti restul, partea aia de audienta care se uita. Pentru ca daca ti-as arata ce si cum ai intelege mai bine Romania.

  Si simpaticul care a comentat (F.U.Tovarasi) are dreptate 100%. Suntem asa dar ne e si rusine sa ne recunoastem asta.

 3. Asa e, suntem prea putini, dar noi tot incercam sa schimbam ceva. Nu ma astept la miracole peste noapte, dar in timp…

  Uite, asta e inca un avantaj al faptului ca ai blog. Am putut sa fac o diferenta intre Cabral – omul si Cabral – tipul cu un job in televiziune.

  Pastram legatura. Eu ma duc sa vad un documentar despre broastele testoase din Galapanos. :d

Lasă un comentariu