Emo, manelist sau analfabet?

Am primit un comentariu la articolul despre emo. Din acelasi ciclu: ce aveti cu emo, lasati-i in pace bla bla. Culmea e ca articolul chiar avea un ton neutru. Sa lasam asta. Dilema mea e urmatoarea: cel care a lasat comentariul e emo, manelist sau analfabet? Comentariul mai jos:

bEy…..yo nu va pot intelege ce avetzi k emo kid…….adik lol park var taia voua venele sau park var arunca pe voi de pe bloc….suntetzi chiar sub orice critik……..dak nu va place de ei aste e……da nici sai huiduitzi pe strada ji sai injuratzi ji etc etc etc……

Emo,hippi,metalisti si manelarii(cocalari) sunt toate piese ale unui mozaic.Nu trebuie sa le stii pe toate ca sa vezi imaginea in ansamblu!!!!!! parerea mea….aja k incerkatzi sa nu va mai luatzi de emo kid……

Cu greu am reusit sa descifrez ce vroia sa zica. De fapt nici acum nu sunt sigur. Ce vroia sa spuna e mai putin important, dar cum a reusit sa se exprime… Daca asta e unul din copii ce reprezinta viitorul Romaniei, atunci cu mana pe inima pot spune ca ne ducem naibii cu siguranta!

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
7 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Ioana Grigoriu

Citeam cu putin timp in urma un articol despre tipologia persoanelor care in loc de “ca” scriu “k” si era mentionat in acel articol ca oamenii de genul acesta sunt mereu pe fuga, sunt grabiti si n-au rabdare. In concluzie nu numai ca acest om nu are rabdare sa se exprime, dar cand o face iti vine sa o iei la fuga, nici macar o cratima nu s-a sinchisit sa puna. Generatia ce vine din urma e plina de astfel de exemplare, sa fie sistemul educational de vina sau educatia primita acasa?

ines

Of, doamne, asta e unul din ala “impacat” (bine, pe langa ca e analfabet-messengero-emo): “sa ii intelegem pe toti ca doar nu ne fac rau noua… ce avem cu ei… sunt si ei oameni… au un suflet… noi nu…” /:)

DaDa

Ioana, nu este vorba ca ar fi grabiti. Asa este moda MESS – totzi scriu asa cu tz sh shi nu se pune cratima k deh, ce rost mai are. La fel, si miscarea EMO este un Trend, pacalicii adera pentru ca le lipseste caracterul, urmand turma. Se autocaracterizeaza ca fiind TRU ( adica True – adevarati) whatever!
O sa se sfarseasca si acest trend curand 😀 ca se omoara toti!

psaico

probabil reprezintant al unei corcituri confuze 🙂

Marius Sescu

E trendy sa fii emo? Merg sa ma barbieresc folosind cutitul pentru friptura, o sa fiu cool. 😀

Zee

80% din cei din noua generatie, nu, nu e partidul lu’ Becali, nici macar daca se chinuie nu mai pot scrie corect, la inceput scriu asa pe Yahoo sau IRC si raman asa, nu se mai pot corecta. Generatia ratata.

Andrei Monciu

nici una nici alta, e messengerist