fbpx

Shogun pe Disney+

Primele 2 episoade din serialul Shogun mi-au plăcut, pentru peisaje, pentru actori și pentru realism. Cred că ar trebui să recitesc din nou cartea, că sunt multe detalii pe care nu le mai țin minte, dar cam toată lumea zice că e bun, pe IMDB are 9.2. Se plâng unii de prea multă violență, dar așa era și cartea, Japonia anilor 1600 nu era chiar un loc prietenos, dacă se uita urât șeful la tine te punea rapid să îți faci Seppuku.

Mă gândesc că Disney poate că a învățat ceva de la HBO, nu degeaba toți ne uitam la Game of Thrones întrebându-ne pe peisaj va muri în episodul următor. A apărut episodul 3 azi, sper să îl văd diseară pe îndelete.

Set in the year 1600, it tells the story of a bold English pilot whose ship was blown ashore in Japan, where he encountered two people who were to change his life: a warlord with his own quest for power, and a beautiful interpreter torn between two ways of life and two ways of love.

Recomandă

Un comentariu

  1. Am citit cartea în urma cu câțiva ani în format electronic, sper să apară o ediție moderna a acesteia pe hârtie și s-o recitesc. Filmul este o capodopera. Înainte de a vedea episodul 3, am revăzut primele două episoade. Mi-a plăcut prezentarea făcută de Zaiafet legată de film, istoria Japoniei și actorii din film. Abia aștept următorul episod.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *