fbpx

Și zici că vrei să te apuci serios de social media?

Despre evenimentele organizate de Revista Biz probabil că ați auzit, dacă nu ați participat cel puțin la unul dintre ele. Totuși, nimic nu se compară cu camp-urile ce pun la un loc bloggeri, oameni din agenții și companii, totul ambalat frumos într-un eveniment plin de workshop-uri și sesiuni intense de comunicare ziua, urmate de nopți pline de distracție.

Ca idee, la ultimul social media camp, cel din decembrie, ziua învățam lucruri utile despre blogging, promovarea unui brand în social media, colaborarea cu agențiile, campanii online, branding personal:

Iar noaptea dansam, cântam la karaoke sau făceam sesiuni unplugged, fiecare după cum îl ținea vocea. Pe la 4 dimineața situația se prezenta în felul următor, scuzați-mi mâna care tremura de emoție:

Aș putea să vă spun despre cum după ultimul social media camp am demarat colaborări cu agenții, am stabilit legături cu oameni din companii, am învățat lucruri utile pentru mine de la bloggerii prezenți acolo și mi-am modificat strategia de comunicare online pentru a fi mai eficient pe internet.

Aș putea să vă spun cum am câștigat aproximativ 1200 de euro, datorită faptului că am fost la evenimentul organizat de Revista Biz, am discutat cu anumite persoane, iar ulterior am fost inclus în campanii, am fost invitat să particip ca speaker la evenimente, am demarat niște colaborări. Totuși, s-ar putea să nu mă credeți, să spuneți că exagerez, deși e adevărul. Contează să fii la locul potrivit, să fii comunicativ, iar adevărul e cel pe care îl știm deja cu toții, cele mai bune colaborări se stabilesc într-un cadru relaxat, la o bere.

Pentru networking, pentru a intra cu dreptul în social media, pentru asimilarea rapidă de cunoștințe, Social Media Summer Camp e o ocazie excelentă, însă trebuie să vă convingeți pe cont propriu. Dacă vreți să vă duceți blogul la nivelul următor sau aveți o firmă și nu știți de unde ar trebui să începeți cu promovarea ei în mediul online, vă recomand cu căldură Social Media Summer Camp, organizat de Revista Biz.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *