Social media românească în 2014

Câteva cifre despre bloguri, Facebook, Twitter, Instagram și presa online de la noi, așa cum apar în monitorizarea Zelist. Eu am rămas cu gândul la blogosferă, sunt doar 7000 și ceva de bloggeri care au scris mai mult de 50 de articole în 2014. Desigur, Zelist nu monitorizează toate blogurile românești, ci doar vreo 86.000, dar când mai vine vreunul care îți spune că e greu să te afirmi în blogosferă, deoarece concurența e mare, sunt multe bloguri etc, amintiți-vă de cifra asta, 7000 de bloggeri scriu măcar 4 articole pe lună. Restul ce fac?

Apropo, Foursquare e cam mort la noi, nu știu de ce mai insistă unii cu ea. Și nici pe afară nu se simte prea bine, de când au despărțit aplicația în 2 aplicații separate, dar mai slabe.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

6
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Alex Andronic
Vizitator
Alex Andronic

De mentionat ar fi ca evolutia e destul de semnificativa a celor care au scris mai mult de 50 de articole comparand cu anii precedenti.

In alta ordine de idie, nu am mai vazut cred ca niciodata o prezentare mai banala ca asta, 130 de numere cu fundal colorat. Nu exista niciun fel de benchmark ca sa iti dai seama daca numarul e mare, e mic, cum e in alte tari, care a fost evolutia pe ani/luni, s.a.m.d.

Jimm
Vizitator
Jimm

irelevant acest ze-list, o balarie de toata jena.

NG
Vizitator

Z este doar un instrument prost creat pentru bloggeri. Peste 100 de articole si new entry … Este doar instrument de marketing pentru anumite cercuri.

Matei
Vizitator
Matei

Cred ca se fac postari in fiecare zi,nu la luna.