fbpx

Spam – Boicot produse din Italia

Azi pe messenger:

O fetiţa de 8 ani a fost scuipată ieri între ochi pe o stradă din Milano pentru că e româncă. Colegilor de la şcoală li s-a interzis să se mai joace cu ea din acelaşi motiv. Vrem să scuipăm şi noi, însă nu ne stă în fire, aşa că, în replică, vă propunem ca începând de sâmbată, vreme de două săptămâni, să nu mai cumpăraţi produse «Made in Italy». Dă mai departe, măcar de data asta să facem ceva…”, se arată în îndemnul la protest faţă de presupusul comportament al italienilor faţă de romani …scz de mass l-am prm sh eu.. TRIMITE DIN LISTA IN LISTA SI NU CUMPARA NIMIC CU: “MADE in ITALIA.

Buun, acu ne dam viteji cu boicot si alea alea, nu mai consumam produse made in Italy, etc… Pai hai sa extindem aria de acoperire, sa nu mai cumparam nimic ce isi are originile in Italia!
Ce ziceti? Cine se baga sa renunte la pizza si la paste? 😈
Nimeni? Asa ziceam si eu.

Recomandă

4 Comentarii

 1. FeedMe – la un click distanta de blogul meu!…

  Dupa ce am pierdut o noapte sa implementez G-Spot (Google Trends), un utilitar de care sunt mandru si care s-a dovedit a fi destul de bun in cateva ocazii … acum e chiar indispensabil … in noapea asta iar am mai implementat ceva util mie s…

 2. Hai sa facem un al 3-lea razboi mondial din cauza unui scuipat.
  Probabil ca a fost doar un alt copil, cel ce a facut acest gest, sau poate un microbist amarat, cata minte au astia …
  Hai sa ne punem putin în locul unui italian. Pai daca noi am fi fost cei invadati, daca mai multi tigani ar fi fost la ei si nu noi tara lor de bastina, daca ne-ar lua locurile de munca asa cum le facem noi lor … PAI AM FI IN STARE SA II INJUNGHIEM PE STRADA, LA FELUL NOSTRU DE A FI. SUNTEM UN POPOR DE RAZBUNATORI, CORUPTI, MINCINOSI, GEM PUSCARIILE DE CRIMINALI ! … ganditi-va ca totusi au fost indulgenti.
  Mai bine ne-am apuca sa construim în tara noastra de rahat si sa nu mai fugim prin vecini sa cerem de mila. Nu reusim decat sa ne tencuim mai mult cu rusine.
  Incearca sa iei totul de-a gata, cu de-a sila si nu vei fi doar tu înjosit, ci si copiii copiiilor tai, dar si noi cei de acasa.
  Parintii fetitei jignite ar trebui sa li se ia dreptul de a mai fi parinti si sa se întoarca cu capul plecat acasa.
  VOI AVEA SANSA SA VA SCUIP INTRE OCHI !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *