fbpx

Să mai revenim și la oile noastre, să discutăm puțin despre marketingul digital în 2017, ce va fi pe val, dar și despre consumatori, cum își schimbă ei obiceiurile de cumpărare și comportamentul, într-o lume tot mai conectată la internet. Avem 2 materiale azi, un ebook realizat de Evenys pentru #digitalforum17 și un studiu realizat de Euromonitor.

Ebook Evensys

Am intrebat 60 de specialisti din marketing, comunicare si mobile care este cea mai importanta tendinta pe care oamenii de marketing trebuie sa o ia in considerare anul acesta. Raspunsurile lor au fost reunite intr-un eBook pe care te invitam sa il descarci GRATUIT pentru a afla care sunt provocarile, oportunitatile si strategiile eficiente in domeniu in 2017!

Top 10 Global Consumer Trends for 2017

Consumers are now more demanding of products, services and brands than ever before and are using digital tools to articulate and fulfil their needs. The 2017 consumer is harder to characterise, not least because identity is multidimensional and in flux, with shoppers more likely to have a hand in defining themselves and their needs. They want safety in a perceived volatile world, particularly for their nearest and dearest, and look to tech tools as aids in this quest. They want to shop faster and secure the swiftest convenience. They want authenticity in what they buy and expect elements of personalisation in mass produced as well as upscale items.

Lasă un comentariu