fbpx

Terasa Joker, Iasi

Nu va asteptati sa gasiti un meniu spectaculos sau un decor extraordinar cu influente exotice. E o terasa simpla, cu mese si scaune de plastic, cu multa verdeata si umbrele imense pentru a te proteja vara de caldura ucigatoare. Nu e o terasa de fite, dar se merita sa mergeti acolo pentru preturile decente si pentru ca e greu sa gasesti un loc linistit atat de aproape de centrul Iasului.

Adresa: str. Sf. Sava 2, Iasi.
Telefon 0232.219.457

Localizare: in spatele primariei Iasi, aproape de Teatrul National si de Directia Taxe si impozite din cadrul primariei. E aproape si de Quinta.

Terasa Joker e una dintre cele mai vechi terase din Iasi. Fiind o terasa deschisa puteti merge acolo doar in perioada calda a anului, de obicei isi deschide portile prin aprilie si se inchide prin septembrie. Nu va asteptati sa gasiti un meniu spectaculos sau un decor extraordinar cu influente exotice. E o terasa simpla, cu mese si scaune de plastic, cu multa verdeata si umbrele imense pentru a te proteja vara de caldura ucigatoare. Nu e o terasa de fite, dar se merita sa mergeti acolo pentru preturile decente si pentru ca e greu sa gasesti un loc linistit atat de aproape de centrul Iasului.

Meniu si preturi, servire.
In meniu gasiti bauturi alcoolice, sucuri, cafea si capucino plus bere cat cuprinde. Preturile sunt mai mult decat decente: un Bergenbier fara alcool e 4 lei, Stella Artois 5 lei, o cafea 4 lei iar un suc tot atat. Servirea e ok, niciodata nu am asteptat mai mult de 10 minute sa primim berea rece. Terasa e dotata si cu baie. Una mica, dar curata.

Cel mai mult imi place ca la terasa mereu gasesti o atmosfera racoritoare, probabil datorita faptului ca e inconjurata de verdeata. Merita vizitata daca vreti un loc linistit in mijlocul orasului unde sa beti o bere sau un suc vara.

Ce terase mai frecventati voi in Iasi si le-ati recomanda prietenilor?

Fotografii terasa Joker

Localizare Google Maps

Vizualizaţi Optzile.ro: Terasa Joker Iasi pe o hartă mai mare

Recomandă

7 Comentarii

  1. […] Lasa un comentariu Salut! Daca esti nou pe aici iti recomand sa te abonezi prin RSS feed sau email pentru a primi ultimele posturi. E gratis!Unde berea e rece, racoarea e racoare si clipele trec prea repede. Review pe optzile.ro. […]

  2. am fost saptamana trecuta prima data si este foarte linistita terasa. in plus are bere la halba si nu depaseste 3,5 lei. Zic eu ca preturile sunt decente. Si servirea e ok.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *