fbpx

E ironic că tocmai unul din argumentele folosite de cei care vând țigări electronice, acela că le poți folosi oriunde, începe să pice, deci comercianții vor trebui să caute alte strategii de marketing.

Sursa foto: forumtigaraelectronica.wordpress.com

Lantul de cinematografe Cinema City a hotarat sa interzica folosirea tigarilor electronice. Utilizatori vor fi nevoiti sa isi inchida bateriile la tigari electronice in timpul filmului.La intrarea in cinematografele Cinema City exista un afis pe care este scris „Nu este permis fumatul tigarilor electronice.” Nu exista un semn care se ilustreze acest lucru dar probabil ca nu va intarzia sa apara. Cinema City are cinematografe la: Arad – Atrium, Arad – Galleria, Bacau, Baia Mare, Cluj, Cotroceni, Cotroceni VIP, Iasi, Pitesti, Samsung IMAX, Sun Plaza, Targu Mures si Timisoara.

Via Răzvan.

Alt lucru interesant este comunicatul de presă, plin de linkuri SEO către un magazin online de țigări electronice. Nu știam că mai nou și site-urile de comunicate de presă sunt folosite pentru optimizarea poziției în motoarele de căutare.

Referitor la interzicerea țigărilor electronice în cinematografe, probabil că produceau prea mult fum, chiar dacă era inofensiv.

În fond, mergi la cinema să vezi filmul, nu să te aburești, nu?

11 Comentarii

  1. Perfect de acord, desi am si eu o tigara electronica. In UK unde fumatul este interzis in localuri nici macar nu mi-a stat in gand sa pufai. Daca fumatorii incep sa fumeze si in locuri in acre pana acuma a fost interzis poate devin si mai dependenti.

  2. Ce tare, nici nu mi-a trecut vreodată prin cap să-mi iau o ţigară electronică la cinema şi ăştia deja au interzis-o. Mă întreb care sunt motivele. Adevărul este că dacă filmul se dovedea a fi unul prost tare îmi venea sa-mi aprind o ţigară.

  3. Nu am folosit o tigara electronica (sunt nefumator) si nu imi dau seama ce fel este fumul respectiv, adica daca deranjeaza pe cei din jurul tau.
    Si da site-urile de comunicate de presa vand oricaruia care plateste posibilitatea de a comunica ceva, si daca plateste nu filtreaza nimeni ce scrie

  4. Unul dintre motive (peste care am dat și eu) ar fi acela ca oamenii încă nu știu exact ce înseamnă țigară electronică și, fiind ”ajutați” și de o educație precară, au tendința de a-și aprinde și ei o țigară (normală) când văd pe altul care fumează una electronică. Pe principiul ”Da’ ăla de ce are voie?”.

  5. Pingback: Oare unde se mai interzice țigara electronică?

  6. @Bucur – eu sunt de acord cu ce zice Ines, mulți văd oameni cu țigări electronice și vor și ei să fumeze una normală, nu fac diferența. Idee interesantă, un cinematograf doar pentru fumători.

  7. Am eu soluția: Te bagi pe filelist, iei filmul, îți cumperi un televizor, îl legi la comp, dai play la film și ai dreptul să faci ce vrei în timpul filmului. Nu trebuie să asculți de un tip cu două clase ca trenul care s-a trezit el și și-a dat seama că nu ar trebui să aibă lumea nevoie să îi fumeze în sala lui de cinema.

Lasă un comentariu