fbpx

Cele mai vizitate site-uri românești în noiembrie 2014

Conform SATI, românii citesc intes știri online, majoritatea site-urilor din top 10 sunt din segmenul ăsta, mai puțin Olx.ro, dar care își justifică prezența în top prin investițiile masive în publicitate din ultimul timp.

refresh-top-site-uri-noiembrie

E și mai interesant când ne uităm la traficul provenit de pe dispozitive mobile, sunt site-uri unde jumătate din vizitatori intră de pe smartphone sau tabletă. Asta așa, ca să ne dăm seama cât de important e să ai un site responsive sau o versiune dedicată pentru mobil la final de 2014, dacă vrei să atragi câți mai mulți vizitatori pe site.

Din păcate SATI monitorizează doar site-urile românești înscrise la ei și care plătesc abonamentul anual pentru audit (care nu e chiar ieftin). Site-urile internaționale nu apar în top, de asta mai aruncăm o privire și în topul Alexa, chiar dacă nu mai este relevant pentru a analiza traficul unui singur site, poate fi util pentru a ne face o idee de ansamblu asupra site-urilor vizitate intens de români.

1. Google.ro
2. Facebook.com
3. Youtube.com
4. Google.com
5. Yahoo.com
6. Emag.ro
7. Olx.ro
8. Wikipedia.org
9. Tocmai.ro
10. Amazon.com

Ne place social media la greu, anunțurile și shoppingul online pe eMag, iar Wikipedia văd că este populară, deci mai avem speranțe când vine vorba de educație. Dacă vreți și un top cu cele mai accesate site-uri din S.U.A de către români intrați aici. Utorrent stă bine în top. 🙂

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *