fbpx

Tot cu miniPRIX, tot cu reduceri

Va intrebam saptamana trecuta ce parere aveti despre magazinul de haine miniPRIX, ca tot aveau ei o oferta speciala pentru ieseni. Intre timp am decis sa ma risc si am dat comanda de un trening si niste tricouri. Inca nu le-am primit, dar o colega mi-a zis ca de regula ajung in doua zile dupa validarea comenzii, deci va tin la curent, sper sa ajunga si sa fie ok.

Azi dupa ce am dat comanda am vazut ca baietii (si fetele) au pregatit si o lichidare de stocuri, care incepe de maine cu reduceri de 50% si tine pana pe 30 ianuarie, cand reducerile pot ajunge la 80%, daca vor mai avea ceva produse pe stoc pana atunci, stiut fiind faptul ca romanii sunt foarte priceputi la curatat rafturile.

Bun de stiut, daca va intereseaza hainele de pe site, plus ca reducerile sunt valabile si pentru magazinele offline miniPrix. Eu astept prima comanda si dupa aceea ma decid daca devin client fidel.

ruleta miniPRIX

Recomandă

4 Comentarii

  1. Haine de la minipix arata de parca ar fi de la second hand chiar daca sunt noi, daca le-ai vedea intr-un magazin nu le-ai cumpara.

  2. Da, am cumparat, de asta si spun ce impresie mi-au lasat, personal nu cred ca am sa mai cumpar de la ei ci doar de la cei care stiu ca vand produse de calitate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *