fbpx

Neschimbat?

 • Cu 1 an in urma mancam tot felul de porcarii. Acum ma uit suspect pana si la ingredientele din painea cumparata.
 • Cu 2 ani in urma mergeam cu masina pana la paine. Acum trece uneori si o saptamana fara sa invart cheia in contact. Bicicleta si mersul pe jos chiar nu dauneaza sanatatii, din contra.
 • Cu 3 ani in urma ma chinuiam sa imi gasesc un job cu un salariu bun. Acum imi dau seama ca de fapt nu stiam sa ma vand pe mine.
 • Cu 4 ani in urma beam doar bere, nici nu vroiam sa aud de vin. Acum apreciez si un demisec vechi de 3 ani alaturi de niste prieteni buni.
 • Cu 5 ani in urma schimbam telefoanele ca pe sosete, cate unul la 6 luni. Acum au trecut 2,5 ani de cand am acelasi telefon. Inca merge, pot suna si pot fi sunat.
 • Cu 6 ani in urma rezistam doua zile fara somn si munceam, nu gluma. Acum dupa 12 ore de munca intensiva dorm chiar daca e razboi afara.
 • Cu 7 ani in urma abia asteptam sa vina weekendul pentru a iesi in club. Acum abia astept sa vina weekendul ca sa stau acasa cu fetele mele. Prioritatile se schimba.
 • Cu 8 ani in urma credeam ca banii sunt facuti pentru a fi cheltuiti. Acum realizez ca mai multi bani economisiti si investiti inseamna mai multa libertate de miscare si mai putine griji pentru viitor. Mai putin stress, mai multe clipe linistite.
 • Cu 9 ani in urma speram ca voi intra la o facultate care sa ma ajute in obtinerea unui job bun. Acum imi dau seama ca facultatea e doar punctul de plecare.
 • Cu 10 ani in urma imi cumparam haine noi in fiecare luna, poate chiar saptamana. Acum imi cumpar haine doar daca nu mai sunt ok cele existente sau daca am nevoie de ceva pentru o ocazie speciala.
 • Cu 11 ani in urma prioritatile erau petrecerile, bani de buzunar si ce cred cei din jur despre mine. Acum prioritatile sunt familia si cat mai mult timp liber posibil pentru mine, iar parerea celor din jur e fix zero. Traim prea putin ca sa traim pentru ce cred altii despre noi!

Voi cum v-ati schimbat? Chiar credeti ca sunteti la fel? Eu zic ca va inselati. Cu totii ne schimbam, doar ca nu vrem sa recunoastem asta.

Recomandă

11 Comentarii

 1. La punctul 5 cred ca ai facut o greseala.
  Citez din Mariussescu: “Cu 5 ani in urma schimbam telefoanele ca pe sosete, cate unul la 6 luni.” Imi vine greu sa cred ca exista oameni care-si schimba sosetele asa rar…

 2. Ok, am să dau eu tonul atunci… Going back in time with Rpx…

  * Cu un an în urmă eram nedumerit dacă o despărțire o să-mi ruineze viața sau nu. Acum știu sigur că toate trec.
  * Acum 2 ani mâncam șaorma aproape zilnic. Operația de apendicită m-a făcut să-mi regândesc atitudinea față de mâncare.
  * Acum 3 ani credeam că să lucrezi într-o companie mare te face un om mare. Acum cred pe dos… într-o companie mare vei fi mereu un pion.
  * Acum 4 ani îmi băgam neoficial obiectul în ea facultate deoarece ajunsesem la concluzia că e inutilă. Încă mai cred acest lucru.
  * Acum 5 ani speram că facultatea o să mă facă “cineva”. M-am înșelat.
  * Acum 6 ani petreceam și eram mai mult “wasted” decât treaz, iar când eram treaz făceam liniuțe cu merțanul tatei… îmi trăiam tinerețea la maxim. Încă mai fac liniuțe la plecarea de la semafor, dar sunt mai mult treaz decât “wasted”.
  * Acum 7 ani am făcut primul jurământ. A fost și va fi în continuare ultimul.
  * Acum 8 ani înjuram cu spor liceul și sistemul de învățământ idiot și abia așteptam să ajung la facultate unde “iarba e mai verde”. Doamne, ce mă înșelam! Acum nu mai cred în sintagma “iarba e mai verde de partea cealaltă”.
  * Acum 9 ani pierdeam 12 ore pe zi în laboratorul de info ori săli de net jucând Counter-Strike, Starcraft și Delta Force 3. Acum cred că joc 12 ore într-o lună.
  * Acum 10 ani am avut parte de primul job… și de prima lecție (de neuitat) de viață când vine vorba de încredere în colegi. Acum sunt supracalificat pentru majoritatea joburilor din domeniul meu.
  * Acum 11 ani făceam prima mea greșeală fatală care avea să mă bântuie toată viața. Never again!
  * Acum 12 ani eram un tocilar cu note de la 9 în sus. Acum știu că nu contează numărul din notă, ci faptul că le iei pe merit și nu pe toceală.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *