Tot mai mult spatiu de stocare online gratuit

De Dropbox ati auzit cu totii cred. E un serviciu care ofera 2 gb spatiu de stocare online, plus un tool instalat pe calculator permite sincronizarea unui director cu contul online, pentru a avea mereu acces la fisierele importante, de oriunde te-ai afla. In plus poti trimite rapid linkul catre fisierele incarcate in cont cuiva, daca ai nevoie. E un tool foarte util pentru backup si sincronizare de fisiere. Desigur, e limitat la 2 gb, dar poti face oricand upgrade.

stocare online

Cu ceva timp in urma aflam de SkyDrive, un serviciu similar, dar de la Microsoft. Practic daca ai o adresa de hotmail ai acces nu la 2, ci la 25 de GB spatiu de stocare online, gratuit. La fel, poti uploada fisiere, inclusiv documente Office, poti sincroniza contul online cu un director de pe calculator etc.

Totusi, eu cred ca prea putini au auzit de SkyDrive, in comparatie cu Dropbox. Poate pentru ca Dropbox a stiut sa se promoveze mai bine, poate pentru ca Skydrive e doar un serviciu oferit de Microsoft pe langa multe altele, si nu a fost diferentiat si promovat cum trebuie. Oricum ar fi, acum avem tot mai mult spatiu de stocare online la dispozitie, gratuit, iar spatiul creste mereu.

Voi ce folositi? Stiti un alt serviciu care sa ofere mai mult spatiu de stocare online gratuit?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
10 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Etherfast

Dropbox are 2GB pe conturile free, nu 5GB

Marius Sescu

Corect, am gresit eu.

cipoc

la skydrive pe langa cont de hotmail nu trebea sa ai si un windows licentiat?eu asa stiam

cipoc

parca asa ziceau astia la training:D
daca tu zici ca nu`i nevoie te cred pe cuvant:D

akbar

Depinde de necesități: Windowz oferă doar spațiu de stocare. Dropbox e din altă ligă.

Andrei

P-amandouă. De fapt pe skydrive îmi țin pozele, iar dropbox-ul ține loc de mail, messenger etc. atunci când vine vorba de transfer de fisiere

Top Gazduire Web

SkyDrive are limita de 50 MB pe fisier. Mai poti incerca SugarSync, ai 5 GB spatiu, nu ai limita la fisier si ai mult mai multe optiuni decat la DropBox (e foarte asemanator cu DropBox).

Paul

Eu folosesc skydrive de mai bine de 1 an, dropbox-ul il folosesc de cateva luni…

marian

Adrive.com ofera 50gb.